Acestea sunt motivele pentru care Vărsătorul este cel mai bun prieten din tot zodiacul

1. Vărsătorii sunt credincioși

Înainte să se încreadă într-un om, vărsătorul îl pune la încercare în multe feluri. Dar dacă aveți norocul să îi deveniți prieten, să știți că e pentru totdeauna.

2. Vărsătorii sunt sinceri

Dacă un vărsător are încredere în tine, el îți va spune mereu adevărul. El consideră că acesta e un fel de a-și exprima prietenia. Dar nu uitați că și el așteaptă de la un prieten aceeași sinceritate.

3. Vărsătorii caută partea plină a paharului

Ei au o viziune interesantă asupra vieții. Ei caută mereu să vadă ceva bun într-un om sau într-o situație.

4. Vărsătorii sunt harnici

Ei nu se tem de sarcini dificile. Dacă apare una de acest fel, vărsătorul se oferă să o rezolve. Benevol! Și o va rezolva neapărat

5. Iubirea unui vărsător este absolută

Dacă te iubește un vărsător, înseamnă că te acceptă așa cum ești, fără a avea așteptări suplimentare. Uneori asta îi face rău lui însuși, căci îl face să continue o relație lipsită de viitor.

6. Vărsătorii sunt lipsiți de griji

Asta îi face să fie foarte diferiți de toți ceilalți. Ei au o gândire ce depășește standardele și îi poate face viața partenerului mult mai interesantă.

7. Cu vărsătorii e ușor să comunici

Ei niciodată nu îi judecă pe alții, de aceea sunt interlocutori foarte plăcuți. Pe de altă parte vărsătorului îi vine greu să-și găsească un prieten adevărat.

8. Vărsătorii sunt buni la inimă

Ei cunosc prețul adevăratei bunătăți, de aceea ei adesea manifestă o simpatie deosebită atât pentru prieteni, cât și pentru oameni necunoscuți.

9. Vărsătorii sunt optimiști

Vărsătorii mai mereu sunt bine dispuși, indiferent de ce li se întâmplă în viață.