A născut soția lui Vladimir Drăghia. Prima imagine cu bebelușul

Data de 7 septembrie este una cu totul specială pentru Vladimir Drăghia și soția lui.

Alice Cavaleru a adus pe lume cel de-al doilea copil al familiei. Este vorba tot despre o fetiță care va purta un nume deosebit. Actorul a postat pe Instagram o poză împreună cu soția lui și bebelușul.

A născut soția lui Vladimir Drăghia
Familia Drăghia s-a mărit cu un membru. Este vorba despre o fetiță care a primit nota 10 la naștere.

Vladimir și Alice sunt în al nouălea cer, iar acasă Zora așteaptă nerăbdătoare să-și cunoască surioara.

“Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit” , a scris Vladimir Drăghia pe Facebook.

Curg comentariile la postarea în care Vladimir Drăghia anunță că a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Alice, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, mult așteptată de întreaga familie.

Cei doi îndrăgostiți mai au acasă o fetiță pe nume Zora, care merge la școală, și un cățel pe care l-au salvat de pe stradă și care este tratat ca un adevărat membru al familiei.

Să vă trăiască prințesa și multă sănătate, recuperare ușoară Mamei!!!/Să vă trăiască și să fiți sănătoși si fericiți alături de familia frumoasa pe care o aveți!/Felicitări

Dumnezeu să vă binecuvinteze cu sănătate și putere deplinăSa va trăiască îngerașul sa fie sănătoasă și să vă dăruiască multe bucurii alaturi de surioara ei superbă!, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Cum s-au cunoscut Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Povestea de dragoste dintre Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pare desprinsă din filme. S-au văzut, s-au plăcut, iar la trei zile distanță ea avea deja cheia de la casa lui.

Alice a rămas însărcinată la trei luni de relație, iar mai apoi Vladimir a plecat în Republica Dominicană la un show de televiziune pe când fiica lui avea doar șase luni.

Au fost și momente grele pentru ei, dar pe toate le-au depășit cu răbdare, comunicare și iubire.

Familia Drăghia este una dintre cele mai frumoase și solide familii de persoane publice din România.

Alice și Vladimir sunt admirați pentru modul simplu și profund în care trăiesc și fac bine în jurul lor.