Veste trista despre Mioara Roman. Oana a facut anuntul: „Am nevoie de gandurile voastre”

Oana Roman a facut anuntul ca mama ei va ajunge pe masa de operatie. Mioara Roman va suferi o interventie chirurgicala destul de complicata”, asa cum spune in anuntul facut de fiica sa pe retelele de socializare.

Fiica lui Petre Roman a cerut sprijinul moral al fanilor ei, mentionand ca aceasta interventie este una complicata.

„Ma duc la spital. Mama va suferi astazi o interventie chirurgicala destul de complicata. Am nevoie de gandurile voastre, pentru ca va fi complicat. Va tin la curent! Doamne ajuta!”, a spus Oana Roman in mediul online.

Mioara Roman a ajuns de patru ori la spital in acest an. Cea mai recenta internare a avut loc la in prima zi a lunii septembrie, la doar cateva saptamani dupa precedenta spitalizare, care venise in urma unei accidentari grave pe care a suferit-o mama vedetei, in complexul de recuperare in care se afla de mai mult timp.

Pe 6 august, Oana Roman a cerut ajutorul pe un grup dedicat femeilor. Ea cauta un guler cervical pentru Mioara Roman. „Buna ziua. Am o urgenta si o mare rugaminte. Am nevoie azi pentru mama de un guler cervical ca cel din poza. Masura M. Am sunat la toate farmaciile deschise azi si nu am gasit. Poate o minune va face sa gasesc aici. In Bucuresti sau Ilfov. Va multumesc”, a fost mesajul ei.

In ultimii ani, Mioara Roman s-a schimbat foarte mult fizic si a slabit considerabil. Fiica cea mica a fostei sotii a lui Petre Roman a avut si are foarte mare grija de mama sa si se intereseaza mereu de starea ei de sanatate.