Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Ionuț Neacșu este român, dar lucrează în Anglia, unde l-a urmat și familia lui.

Când fetița lui a început clasa zero, în Regatul Unit, bărbatul a fost uluit de primirea de care micuța a avut parte la școală.

Părinții au primit un cadou constând într-un bilețel, un șervețel și un plic de ceai. Ionuț a transcris pe pagina lui de Facebook conținutul biletului:

„Dragă părinte,
Iată un mic ”cadou” pentru tine întrucât îți lași copilașul cel drag astăzi pe mâna noastră, în prima lui zi de școală. După ce vei ajunge acasă și-ți vei șterge lacrimile cu acest șervețel, te rugăm să-ți faci un ceai cald și să te relaxezi. Amintește-ți că vom lucra împreună și vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tău.
Mulțumim pentru că ți-ai însoțit copilul la începutul acestui an atât de important! Vom face tot ce ne stă în putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tău în explorarea acestei lumi frumoase, ce abia începe pentru el. Ne vedem după-amiază.
Cu dragoste, din partea dnei X”.

El a adăugat: ”Un început de zi noroasă, și câteva cuvinte ce fac să risipească norii aducerii aminte că intrarea în „viață” se face cu prima zi de școală. Copilăria n-a plecat nicăieri… Nu încă.”