Liviu este tânărul de 35 de ani care a murit înecat în Grecia, după ce a fost tras de curenții puternici. Bărbatul și prietenii lui s-au aventurat în larg, deși marea era foarte agitată

Liviu Toader și-a pierdut viața prematur după ce a ignorat indicațiile salvamarilor.

Liviu Toader este unul dintre cei nouă români care au fost dați dispăruți cu câteva zile în urmă în timp ce se aflau într-o vacanță în Grecia.

Bărbatul și prietenii săi erau foarte fericiți că au ajuns în Lefkada, pentru că grupul de amici nu reușea mereu să se adune atunci când își doreau.

Bărbatul care și-a pierdut viața în valuri nu purta vestă de salvare

Tinerii se aflau deja de câteva zile în destinația de vacanță când tragedia s-a abătut asupra lor. În ziua fatidică, Liviu și amicii săi au intrat în apă, pentru că voiau să facă o baie.

Chiar dacă toți cei nouă tineri au intrat în apă, doar Liviu nu a mai ieșit.

Bărbatul a fost tras de curenți și nu s-a mai putut întoarce la mal. Chiar dacă ceilalți au scăpat cu viață, aceștia au ajuns în stare gravă la spital.

„Se pare că Liviu nu purta vestă de salvare în momentul în care a decis să se aventureze în apele agitate ale mării”, au declarat apropiații tânărului.

Familia și apropiații lui Liviu așteaptă ca trupul bărbatului să ajungă în țară, pentru a fi condus pe ultimul drum.

Acestora nu le vine să creadă că cel pe care îl iubeau a plecat din această lume atât de repede.

Cei care l-au cunoscut spun că Liviu a fost un băiat plin de viață, energic, care trăia fiecare zi de parcă ar fi ultima și care se bucura de toate lucrurile bune de care avea parte.

Tânărul era pasionat de sport și de fotografie și adora să imortalizeze toate momentele frumoase de care avea parte și toate peisajele superbe din zonele pe care le vizita. Liviu era sociabil și era însoțit oriunde mergea de prietenii și de iubita sa.