Mirela Vaida și-a dus copiii la biserică înainte de prima zi de școală. Imagini emoționante cu cei mici

Mirela Vaida este o mamă extrem de fericită și împlinită. Este prima zi de școală pentru copiii din toată țară, iar mamele își postează minunile care mai de care pe rețelele de socializare din curtea școlii. Și prezentatoarea TV s-a mândrit cu cei mici, însă ea a ales să îi ducă și la biserică înainte de a-i duce în prima zi de școală a noului an școlar. Ce mesaj a transmis Mirela Vaida și cum și-a pozat copiii.

În vârstă de 40 de ani Mirela Vaida se mândrește cu cei 3 copii ai ei. Prezentatoarea TV este o persoană cu frică de Dumnezeu, lucru ce i-a învățat și pe micuții ei. În prima zi de școală, ea împreună cu micuții au făcut o oprire importată. Înainte de școală au trecut pe la biserică pentru a se ruga la un an cât mai bun.

Mirela Vaida, imagini emoționate cu cei mici
Mirela Vaida le-a dat o educație minunată copiilor ei. Îndrăgita prezentatoare TV și-a învățat copiii să aibă credință în Dumnezeu. Aceasta este foarte activă în mediul online, iar azi, în prima zi de școală, ea a postat câteva imagini cu micuții. Se pare că cei mici au dorit să meargă la biserică pentru a aprinde o lumânare înainte de prima zi de școală. Zis și făcut. Mirela Vaida și-a luat cei 3 copii și i-a dus la biserică înainte de a merge la școală.

Cu această ocazie, vedeta a anunțat că este și o premieră la în familia lor. Mezinul familiei, Vladimir, a intrat la clasa pregătitoare. Plină de emoții, Mirela Vaida și-a însoțit copiii în prima zi a noului an școlar.

‘’De azi avem doi scolari si un prescolar! A intrat si Vladimir in clasa pregatitoare, cu mari emotii, cu noi colegi, cu o clasa frumos aranjata si cu doamna invatatoare extrem de zambitoare! Dar, pentru ca fiecare nou inceput trebuie sa se faca cu “Doamne ajuta!”, la prima ora a diminetii copiii au vrut sa mearga la biserica! Si asa am facut! Doamne ajuta tuturor copiilor in noul an scolar, cu sanatate, continuitate, succes si impliniri! Sa avem un an bun alaturi de ei!️ #mirelavaida #gatavacanta #scoala #septembrie #momof3’’, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.