Bianca Drăgușanu și Victor Slav, împreună în prima zi de școală a fiicei lor. Anunțul făcut de blondină: „Am mari emoții”

Prima zi de școala a venit cu emoții mari pentru Bianca Drăgușanu în acest an. Fiica ei, Sofia, a început școala, iar blondina a dus-o la deschiderea noului an școlar împreună cu Victor Slav. Cei doi se înțeleg de minune în preajma fetiței lor.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au dus fiica împreună în prima zi de școală
Încă din mașină, de cum au ajuns la școală, Bianca Drăgușanu le-a dezvăluit urmăritorilor ei de pe Instagram că este o zi în care emoțiile o copleșesc cu adevărat, iar acest lucru s-a simțit inclusiv în glasul ei. Fetița ei micuță este de azi elevă în clasa I.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală. De azi este școlar!”, le-a spus Bianca Drăgușanu urmăritorilor ei, lăsând să se vadă că e o zi foarte fericită pentru ea.

În drumul lor către locul în care se ținea festivitatea de deschiderea a noului an școlar, vedetei și Sofiei li s-au alăturat Victor Slav și mama Biancăi. Fetița a mers cu ghiozdănelul în spate, ținându-i de mână pe ambii părinți, ceea ce a creat un tablou minunat de familie.

Recent, Sofia s-a pregătit pentru școală exersându-și un nou talent. Tatăl ei nu a putut să nu o laude pe pe micuță în mediul online și nu a ezitat să-i arate ”operele”. Victor Slav a publicat pe Instagram o fotografie în care apar trei dintre desenele fetiței, alături de textul: „SNS Talent rar”, tratând cu umor creațiile acesteia.

Din fericire, Victor și Bianca au reușit să găsească o cale de mijloc, astfel încât să petreacă amândoi suficient de mult timp cu fiica lor, chiar dacă nu mai sunt împreună de ani buni. Adesea, prezentatorul TV arată momentele frumoase pe care le petrece cu fetița lui, la fel cum face și blondina, de fiecare dată când are ocazia.