Mariana Cojocaru și-a făcut astrograma! Ce a aflat astrologul a lăsat-o mască: “Nu funcționează cum vrei tu!”

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. Aceasta a vorbit despre astrograma pe care tocmai ea și-a făcut-o, dar și despre cum niciodată nu a ținut cont de ea. A știut ce i se va intampla, dar nu s-a putut abține.

A ținut mereu cont de ceilalti
Mariana Cojocaru se numără printre cei mai cunoscuți astrologi din România. Cum era de așteptat, și-a făcut și propria ei astrogramă, de unde a aflat cum va decurge viața ei. Reprezentarea grafică i-a dezvăluit multe despre viitor, dar tot nu a putut evita orice pericol.

Celebrul astrolog spune că, deși ar fi putut evita anumite situații, nu a putut să acționeze cum ar fi vrut. A încercat să îi mulțumească pe toți, a ținut cont de cei dragi când a luat o decizie și a pus fericirea lor înainte de toate. Recunoaște că uneori a avut de pierdut, dar

“Întotdeauna există oameni în jurul tău. Uneori, ai lua anumite decizii, dar te gândești să nu îi afectezi pe cei din jurul lor. Eu fiind o persoană destul de altruistă, de atentă la nevoile celor din jur, m-am și adaptat.”, a declarat Astrologul.

Cât de des consultă astrele
Toată lumea se gândește că astrologii profită mereu de darul pe care îl au, ceea ce este și adevărat. Mariana Cojocaru spune că își cunoaște astrograma și știe ce are de făcut în situații-limită, atunci când trebuie să ia decizii radicale sau să acționeze sub presiune.

“Uneori! Când vorbim despre decizii importante, nici nu mă mai uit pe astrograma mea, pentru că o știu. Zic: lucrul acesta unde este marcat pe astrogramă?”, a mai explicat Mariana Cojocaru.

Știe ce are de făcut și ce să atragă în karma ei pozitivă. Dacă dă peste ceva care îi aduce numai rău, îl lasă în urmă și caută în astrogramă ceva mai bun. Recunoaște că toată viața a fost privilegiată de ceea ce știe să facă și a avut mult de câștigat.