Maria Dragomiroiu, mărturisiri sincere incediare! Nu a mai vorbit niciodată despre acest subiect: “Puteam să mor!”

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Celebra artistă se bucură de mare succes în plan profesional și este iubită de o mulțime de oameni, dar mereu a preferat să fie rezervată în declarații și să nu își expună viața privată. Se pare, însă, că acum a vorbit despre căsnicia eșuată și scandalurile din lumea muzicii în care a fost implicată.

Maria Dragomiroiu, despre teama de a divorța
Maria Dragomiroiu este cunoscută în toată țara pentru talentul ei și are o mulțime de fani. Totuși, nu a vorbit prea mult despre viața privată, având în vedere că a suferit mult, dar în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai și-a deschis sufletul și a făcut mărturisiri impresionante.

Aceasta a vorbit despre prima ei căsnicie, care a fost cu adevărat un chin pentru ea. A fost victima unor bătăi crunte, pe care le-a îndurat de dragul copiilor și de teama că ar putea ajunge de râsul lumii, așa cum gândea la acea vreme.

Fostul soț chiar plănuia să o omoare, dar norocul ei a fost că acesta s-a îndrăgostit de altă femeie și așa a reușit să iasă din acea relație toxică.

“Pornisem un copil de la țară, cu ceea ce mi-a spus mama: “Să fii cuminte, mamă!” Și am ținut cont de asta. Era rușine să fii căsătorit, să ai copii și să divorțezi. Și nu putea din acest motiv, chiar dacă puteam să mor. Am asistat la o discuție din care am aflat că asta mi se pregătea.”, a mărturisit vedeta.

Adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu
Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu au fost implicate într-un scandal de zile mari, despre care artista abia acum a spus adevărul. Când vedeta spunea că pensia ei este prea mică, Merisoreanca a taxat-o, pe motiv că s-ar plânge degeaba, în condițiile în care cântările îi merg bine și soțul ei este impresar și produce bani mulți.

Maria a fost foarte deranjată atunci de cele întâmplate și a mărturisit că fosta ei prietenă este o femeie rea, care trăiește din bârfă si vorbe rele.

”Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, Elena a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci la tv și să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta”, spunea atunci Maria.

Artista spune acum, însă, că știe că Elena Merișoreanu o iubește și nu îi poartă pică, dar nu își explică de ce a atacat-o atunci.

“Nu avem de ce să fim invidioase! Nu noi, înterpreții, trebuie să ne judecăm între noi, ci oamenii!”, a spus vedeta.