Tragedie de proporție în Grecia! Un român a pierit în apele mării, iar alți opt au dispărut

O mulțime de oameni și-au pierdut viața în ultima vreme pe litoral și au fost inregistrate o mulțime de probleme. O altă tragedie de proporții a avut loc în Grecia zilele acestea, în urma căreia un român și-a pierdut viața și alte opt persoane au fost grav rănite, după ce s-au aventurat și nu au ținut cont de indicațiile autorităților.

Român mort în Grecia
Nouă români au fost dați dispăruți acum câteva zile, în Grecia, zona Lefkada. Aceștia s-au aventurat în apele mării și nu au ținut cont de indicațiile date de autorități și de administratori, iar urmările au și apărut. Autoritățile elene spun că în zonă este foarte periculos să practici acest sport, pentru că vremea este mereu capricioasă și deloc favorabilă acestor activități. Cei nouă turişti au închiriat plăci pentru paddling în zona Kefalonia, deși valurile erau foarte mari și era complet interzis înotul.

Curentii i-au tras în larg și apropiații au realizat că nu se mai văd, după care au cerut ajutor. Timp de câteva zile au fost dați dispăruți și, după toate căutările, tot erau de negăsit. Pentru început au fost găsiți patru dintre ei, iar la scurt timp și următorii patru, pentru că unul dintre turistii români a decedat și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Aflăm de la autoritățile elene că restul de opt români se află în stare gravă la spital și au nevoie de supraveghere. Starea lor este una fragilă, fiind inconștienți și, unora dintre ei, medicii chiar nu le dau șanse de supraviețuire acestora. Cât despre românul care a decedat, familia îl așteaptă acasă, unde va fi condus pe ultimul drum, dar va dura până ce vor fi făcute toate demersurile legale pentru transportul trupului neînsuflețit.