Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu. Dona are 16 ani și și-a făcut tatăl mândru

Dona Diaconescu are 16 ani și este olimpică pe țară la biologie. Este elevă în clasa a-X-a la Liceul Gheorghe Lazăr și își dorește să obțină Premiul Nobel în Medicină.

Dan Diaconescu își susține fiica să-și vadă visul împlinit. Ar vrea să devină medic, dar i-ar plăcea să lucreze și în cercetare.

Dona Diaconescu a moștenit și pasiunea pentru televiziune a tatălui său. Fiica patronului de la OTV are un loc de muncă la un mic post de televiziune, înființat anul trecut. Acesta se ocupă cu realizarea unor podcast-uri despre criptomonede. Fiica lui Dan Diaconescu muncește cu jumătate de normă.

 

Fiica lui Dan Diaconescu este olimpică pe țară la biologie, ceea ce înseamnă că va intra la facultatea de Medicină fără examene, conform normelor în rigoare. Dan Diaconescu este extrem de mândru de unica sa fiică, pe care o susține în tot ceea ce își dorește să facă. Recent, fostul om de televiziune a declarat că Dona ar vrea să devină medic, dar i-ar plăcea să lucreze și în cercetare. Mai mult, tânăra de 16 ani își dorește să câștige Premiul Nobel în Medicină.