Cristian Cioacă a ieșit din închisoare. Polițistul condamnat pentru moartea soției lui, avocata Elodia Ghinescu, este în libertate

Cristian Cioacă se află în libertate, potrivit Antena 3. Polițistul condamnat pentru uciderea soției lui, avocata Elodia Ghinescu, a ieșit din închisoare pentru 24 de ore, acesta aflându-se în permisie.

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare. Potrivit Antena 3, fostul polițist este din nou în libertate și este a doua oară când se întâmplă acest lucru în ultimele 3 luni. Bărbatul condamnat pentru moartea avocatei Elodia Ghinescu benficiază de o permisie de 24 de ore de libertate.

Cristian Cioacă a ieșit din închisoare, în cadrul unei permisii

Reporterii sursei citate au dezvăluit că Cioacă are parte de a doua permisie în ultimele trei luni. Astfel, timp de 24 de ore, fostul polițist condamnat pentru uciderea soției lui se află în libertate, după ce a ispășit doar jumătate din pedeapsă.

„Polițistul care a ucis-o pe Elodia Ghinescu este acum în permisie până mâine. Asta se întâmplă a doua oară în ultimele 3 luni de când beneficiază fostul polițist de 24 de ore de libertate.

Chiar dacă nu a existat niciodată un cadavru și nu și-a recunoscut niciodată faptele pe care le-a făcut, fostul polițist a fost condamnat la aproape 16 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de pentru violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Acesta a ispășit deja 8 ani de închisoare din pedeapsă de 15 ani și 8 luni”, a transmis un reporter Antena 3.

Ar putea fi eliberat mai devreme

De data aceasta este vorba doar despre o permisie de 24 de ore, dar există șanse mari ca polițistul să iasă mai devreme din închisoare. Totodată, există informații cum că viața lui Cioacă după gratii nu ar fi atât de rea, pentru că acesta ar beneficia de tratament preferențial. Avocata părinților Elodiei, Crina Radu, spune chiar că acesta este tratat ca un „VIP” în închisoare.

„Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.

Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a declarat Crina Radu, la Antena Stars.

Avocata a subliniat că Cioacă ar putea beneficia de posibilitatea de a fi eliberat mai devreme, pe bună purtare.