Horoscop special pentru luna septembrie. Mariana Cojocaru ne spune ce zodii vor fi greu puse la încercare

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie valabil pentru luna ce va urma. Conform specialistului, va fi o lună plină de surprize, care a pregătit pentru zodii atât reușite, dar și o mulțime de obstacole peste care acestea trebuie să treacă. Vezi ce au astrele de zis la adresa ta.

Zodia Berbec
Berbecii vor avea o lună destul de bună, dar trebuie să fie vigilenți la tot ce se petrece în jurul lor. Este o perioadă în care își dau seama care este menirea lor pe acest pământ și trag concluzii importante pentru viitor.

Zodia Taur
Pentru Tauri este o lună decisivă. Ce se va petrece în perioada următoare le va marca chiar anii următori, poate chiar 9 sau 10. Sfat pentru Tauri în luna septembrie: să deschidă ochii de 10 ori înainte și să ia o decizie, pentru că îi poate costa mult.

Zodia Gemeni
Pentru Gemeni este o lună foarte agitată. Trebuie să fie atenți la zona de carieră, de business, de contracte, pentru că pot lua mari țepe. Chiar dacă pare că știu ce fac, s-ar putea să nu fie o oportunitate ce se ivește, ci o capcană.

Zodia Rac
Racul este în luna septembrie pe un segment foarte alunecos. Orice fac se poate întoarce împotriva lor când nici măcar nu se așteaptă. Astfel, trebuie să analizeze tot ce fac, atât în plan sentimental, dar și financiar.

Zodia Leu
Pot apărea constrângeri în zona relațiilor, a banilor, a carierei. Veți fi obligat să faceți lucruri care nu vă plac și care vă pun într-o ipostază neplăcută. Puteți ieși din această situație doar dacă aveți ambiție.

Zodia Fecioară
Fecioarele sunt vedetele lunii septembrie. Au tendința de a da vina pe cei din jur atunci când ceva nu le iese bine, dar greșelile îi pot costa scump.

Zodia Balanță
Balanțele sunt un pic dezechilibrate. Le-a mers bine până acum, dar de acum vor întâmpina probleme mari pe toate sectoarele. Situația se va mobiliza doar dacă sunt atenți la fiecare detaliu.

Zodia Scorpion
Scorpionii își dau seama luna aceasta de cum stau lucrurile cu adevărat în viața lor. Ei trebuie să fie foarte atenți în primul rând la sănătate, la conflictele cu cei din jur, pentru că au tendința să sufere mult, din orice.

Zodia Săgetător
Aceşti nativi sunt debusolaţi și au nevoie de cineva care să le ghideze drumul. Nu știu de unde să înceapă și unde să termine și parcă nimic din ce își propun nu le iese bine.

Zodia Capricorn
Capricornii sunt, de fel, realiști, dar acum trec printr-o perioadă în care pot fi și ei mai confuzi ca niciodată. Nu știu ce se întâmplă cu ei și sunt foarte stresați din orice.

Zodia Vărsător
Vărsătorii se reorientează, se reorganizează, fac în așa fel încât să găsească timp și pentru ei. Trebuie să se gândească la faptul că trebuie să facă ceva și cu viața lor, nu să se gândească doar la cei din jur.

Zodia Pești
Peștii sunt foarte descurcăreți și găsesc o soluție la orice. Astfel, ei pot ieşi din tot soiul de situații complexe, fără prea multe complicații.