Veste tragică de la o mare actriță! A fost diagnosticată cu o boală nemiloasă: “Este dureros…”

În ultima vreme am primit o mulțime de vești rele de la vedete, care au reușit să ne șocheze. Aflăm acum că una dintre cele mai mari actrițe ale acestei lumi a fost diagnosticată cu o boală extrem de grea, care face ravagii în lume. Vedeta este în stare de șoc.

Jane Fonda, diagnosticată cu cancer
Jane Fonda este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. Starul de cinema se bucură de mare succes în plan profesional și încă iubește filmul, după decenii întregi de activitate. Se pare că, odată ajunsă la bătrânețe, nu se poate bucura din plin de ce îi oferă viața mai frumos, pentru că a primit o lovitură grea.

Mai exact, Fonda a fost diagnosticată cu un tip de cancer comun și a vrut ca fanii el să afle de la ea ce se mai petrece. Starul de cinema a dezvăluit că face chimioterapie, după e a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin. Deși este o boală grea, este optimistă și speră că se va vindeca, pentru că 80% dintre cei diagnosticați cu această afecțiune au supraviețuit.

„Este un cancer foarte tratabil. 80% dintre oameni supravețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă. Sunt, de asemenea, norocoasă că am asigurare medicală și acces la cei mai buni medici și cele mai bune tratamente. Realizez, și este dureros, că sunt privilegiată în privința asta. Aproape fiecare familie din America are de-a face cu cancerul la un moment dat și mult prea mulți nu au acces la îngrijirea medicală de calitate de care eu am parte și nu e corect.”, a transmis Jane Fonda, pe rețelele de socializare.

Jane ia totul ca pe o lecție
Actrița a mărturisit că norocul ei este faptul că are o asigurare medicală bună, care îi oferă accesul la cei mai buni medici și cele mai speciale aparaturi. Se simte, însă, vinovată că sunt mulți alți oameni cu aceeași afecțiune, dar care nu au șansa ei în viață.

Totodată, Fonda a numit cancerul ca fiind „ un învățător”, care îi dă lecții de viață pe care le analizează cu mulă atenție. Știe că va avea de învățat din această experiență, deși cancerul la 85 de ani nu este un lucru ușor de suportat.

„Cancerul este un învățător și sunt atentă la lecțiile pe care mi le dă. Un lucru pe care m l-a arătat deja este importanța comunității, importanța creșterii comunității, astfel încât să nu fim singuri. Și cancerul alături de vârsta mea – aproape 85 – în mod sigur te învață importanța adaptării la noi realități.”, a mai transmis actrița.