Dieta Roxanei Ionescu. Vedeta a dat jos 15 kilograme și se menține

Roxana Ionescu a reușit să slăbească 15 kilograme și se menține într-o formă de invidiat.

Soția lui Tinu Vidaicu, cea căreia multă vreme i s-a spus Mama Natură datorită formelor cu care a fost înzestrată, face eforturi pentru a avea o siluetă impecabilă.

Care este dieta Roxanei Ionescu
Vedeta a dezvăluit că se bazează pe o dietă care conține trei mese principale, cu alimente bine alese. Roxana Ionescu are și un truc la care apelează pentru a ține greutate în frâu:

nu se ridică niciodată sătulă de la masă. Foarte rar mănâncă prăjit, iar atunci când își permite asta apelează la cartofi prăjiți, o plăcere vinovată pentru mulți dintre noi.

Soția lui Tinu Vidaicu mănâncă la ore fixe, puțin, cât să se sature, iar poftele novice și le face o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.

“Eu mănânc la ore fixe, trei mese pe zi, puţin, cât să mă satur, salate, supe, grătar, peşte, iaurturi. Nu mănânc prăjit, dar uneori îmi fac poftele cu cartofi prăjiţi, paste. Aceste pofte „nocive” mi le fac o dată pe săptămână, la masa de prânz, de obicei sâmbăta.”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit Cancan.

Pe lângă alimentație, Roxana Ionescu are grijă să facă mișcare de mai multe ori pe săptămână, merge la sală și este o fire activă.

„La sală merg de trei ori pe săptămână, sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon. O cremă nu face minuni, o dietă fără sală, la fel, nu va face nimic, nici sală fără dietă, trebuie să existe un echilibru în toate”, a mai spus Roxana Ionescu.

Roxana Ionescu își dorește să devină mamă
Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că ea și soțul ei își doresc să devină părinți. Vedeta nu se stresează la acest capitol și lasă lucrurile să vină natural. Spune că speră ca minunea să se întâmple anul acesta și că va fi o mămică modernă.

Roxana Ionescu îți dorește să fie o mamă bună pentru copilul ei, la fel cum mama ei a fost pentru ea. Vedeta este convinsă că și soțul ei va fi un tată implicat pentru că amândoi visează să devină părinți.