Horoscopul toamnei cu Cristina Demetrescu. La ce semne trebuie să fim atenți

Horoscop de toamnă cu Cristina Demetrescu. Specialistul în Astrologie a spus că sunt oameni care vor trăi lucruri pe care nu le-au mai trăit niciodată. Este cea mai bună conexiune la sufletul nostru și la ființa noastră de lumină. Previziuni astrologice speciale!

Horoscopul toamnei cu astrologul Cristina Demetrescu
A mai rămas mai puțin de jumătate de an până când vom păși în 2023, însă toamna și începutul iernii din 2022 sunt extrem de importante și ne aduc evenimente importante din punct de vedere astrologic. Potrivit specialistului, anul 2022 până la finalul lui vine cu soluții, cu rezolvări, cu vindecare. Banii vor fi cuvântul primordial, spune astrologul. Un an al unui nou start, al revenirii la un sistem de valori modificat mai bun. Sunt multe semne în acest an, dar trebuie să le vedem. Jupiter în Pești aduce foarte multe revelații, semne, vise, premoniții.

Zodia Berbec – acești nativi au o binecuvântare toamna aceasta, în special în jurul datei de 29 octombrie. Vor ieși la iveală lucruri toxice pe care le-au făcut. Este un an norocos.

Zodia Taur – pentru Tauri, Jupiter este excepțional pe Sănătate până la final de toamnă. Nu aveți voie să pierdeți oportunități profesionale.

Zodia Gemeni – unii nativi își vor descoperii dușmanii, chiar pot constata că cineva pe care l-au considerat prieten le este dușman adevărat.

Zodia Rac – lucrurile merg într-un sens bun pentru nativii zodiei Rac. Vor avea parte de fluctuații emoționale și de ajutor divin prin credință.

Zodia Leu
Orice investiție faceți va fi cu folos pentru voi. Este o perioadă bună din punct de vedere profesional, însă zona mai puțin bună vizează căsătoria și parteneriatele. Încercați să fiți mai modești.

Zodia Fecioară – Saturn este în continuare pe casa activității profesionale, joburi noi, proiecte noi, ceea ce ar putea fi mai greu la început, dar totul se învață.

Zodia Balanță – au oportunitatea de a face bani și de asemenea, o perioadă foarte bună pentru sănătate. Până în toamnă inclusiv marele benefic intră pe casa căsătoriei, motiv pentru care anul 2022 este un an excepțional.

Zodia Scorpion – o perioadă foarte bună pentru viața lor sentimentală și tot ceea ce înseamnă casă și familie. Este, de asemenea, un an bun pentru sănătate și vindecare.

Zodia Săgetător – o perioadă foarte creativă pentru nativii zodiei Săgetător. Comunică foarte bine și au ocazia să vindece anumite relații sufletești.

Zodia Capricorn – Saturn stă pe casa banilor și vrea să-i învețe să facă bani. Acești nativi și-au putea lua o casă sau ar putea investi. În orice caz vor semna niște contracte.

Zodia Vărsător – cei care nu se mai simt bine la locul de muncă pot face un efort să se elibereze și să o ia de la zero în altă parte.

Zodia Pești – acești nativi vor fi în centrul atenției. Jupiter va trece în Berbec pe casa banilor și îi va ajuta să se valorifice, să se aprecieze mai mult și să câștige mai bine.