Luna Plină în Pești, 10 Septembrie 2022. Ce zodii vor fi afectate direct de acest eveniment

La data de 10 Septembrie are loc un eveniment astrologic important: luna plină în zodia Pești. Este o mișcare interesantă, care afectează toate zodiile, dar nu în aceeași măsură. Află care sunt nativii care vor simți din plin influența Lunii Pline și ce trebuie să faci.

Zodia Berbec
Berbecii devin foarte protectori și simt nevoia să își arate excesiv sentimentele față de ceilalți. Sunt într-o etapă a vieții în care simt că pot și trebuie să ajute.

Zodia Taur
Taurii trebuie să fie foarte atenți la tot ce fac și spun. Sunt în situația de a face promisiuni puternice pentru ca cei din jur să îi creadă și să îi ia în serios.

Zodia Gemeni
Gemenii au de ce să se bucure, pentru că acest eveniment le deschide multe porți. Totuși, trebuie să fie atenți la excese, pentru că nu le prind deloc bine.

Zodia Rac
Luna Septembrie nu va fi deloc una bună pentru acești nativi, care își vor pierde cumpătul din orice. Totuși, cu puțină încredere și speranță de mai bine, vor depăși obstacolele.

Zodia Leu
Leii renunță la spiritul lor vulcanic si se concentrează mai mult pe iubire. Vor să își arate sentimentele și sunt mai afectuoși decât de obicei.

Zodia Fecioară
Fecioarele au dorințe mari și realizează că sunt capabile de lucruri la care nici nu se gândeau. Își depășesc limitele și asta îi face cu adevărat mândri.

Zodia Balanță
Balanțele sunt în toată toamna cu suișuri și coborâșuri, dar luna plină îi mai stabilizează. Gândesc mai bine după acest eveniment și găsesc rezolvare la multe probleme.

Zodia Scorpion
Scorpionii negociază intens din punct de vedere financiar. Nu se simt răsplătiți pe deplin pentru munca lor și vor să arate acest lucru.

Zodia Săgetători
Săgetătorii se dedică oamenilor care fac parte din viața lor. Pun înainte de orice nevoile acestora și se lasă pe ei pe al doilea loc, fără a se mai gândi la eforturi.

Zodia Capricorn
Capricornii se împart între sentimente diferite și nu știu exact ce au în suflet. Este o perioadă în care se luptă și se contrazic foarte mult cu vocea interioară.

Zodia Vărsător
Vărsătorii câștigă niște pariuri importante cu prietenii. Vor reprezenta cu adevărat o reușită, care îi va face să se simtă mândri de forțele si Ambiția lor.

Zodia Pești
Luna Plină marchează finalul pentru Pești. Aceștia sunt la un sfârșit de ciclu al vieții lor, iar acum doar vor culege roadele muncii depuse.