Urmează Echinocțiu de toamnă 2022. Horoscop cu Mihai Voropchievici

Horoscop Echinocțiu de toamnă 2022 – previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici. Descoperă horoscopul dedicat primei luni de toamnă cu celebrul specialist în Numerologie. Fenomenul astronomic are influență puternică asupra tuturor zodiilor.

Horoscop cu Mihai Voropchievici – Echinocțiu de toamnă
Echinocțiul de toamnă este vineri, 23 septembrie 2022, iar numerologul Mihai Voropchievici explică ce impact are acest fenomen asupra zodiilor.

Zodia Berbec – nativii zodiei Berbec primesc mai multa lumină în suflet și sunt pregătiți să ia lucrurile așa cum sunt. Numerologul spune că, pe de altă parte, Berbecii vor fi nevoiți să-și înfrunte propriile nerealizări.

Zodia Taur – este momentul să vă aduceți liniștea în viață. Veți simți o relaxare financiară. De asemenea, este posibil să reluați relația cu un fost partener.

Zodia Gemeni – acești nativi reușesc să iasă în evidență și le crește ingeniozitatea. Măsoară de 10 ori și taie o singură dată.

Zodia Rac– Echinocțiul de toamnă îi ajută pe Raci să înflorească, simt nevoia de multă dragoste. Racii mai acceptă și că este o perioadă de schimbare de trei luni și fluxul vieții trebuie să fie la cote înalte.

Zodia Leu – acești nativi intră sub semnul neprevăzutului și vor avea parte de multe răsturnări de situație și întâlniri.

Zodia Fecioară – horoscop Echinocțiu de toamnă
Fecioarele au parte de un fel de fertilizare a dorințelor. Vor fi recompensate cu vârf și îndesat pentru toate strădaniile lor.

Zodia Balanță – se anunță o perioadă a entuziasmului pentru acești nativi. Ar putea primi o ofertă de colaborare și își fac multe planuri.

Zodia Scorpion – nativii zodiei Scorpion au tendința să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă. Din păcate, nu analizează foarte profund și sunt un pic lenți în reacții.

Zodia Săgetător – apar aventuri pentru acești nativi, plus proiecte bănoase. Pe de altă parte, numerologul anunță că echinocțiul pe poate tulbura liniștea interioară.

Zodia Capricorn – lecția pe care o vor primi acești nativi de la Echinocțiul de toamnă este să învețe să nu renunțe.

Zodia Vărsător -echinocțiul 2022 îi pregătește pentru meditații, relaxare. Au parte de o reechilibrare interioară și de analiză.

Zodia Pești – acești nativi se vor bucura de sănătatea celor din jur,. Lor echinocțiul de toamnă 2022 le aduce sentimente profunde de iubire si recunoștință.