Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin, a inceput deja scoala. Cum s-a imbracat in prima zi de liceu

Violeta, fiica lui Stefan Banica Jr. si a Andreei Marin, urmeaza o scoala particulara, iar adolescenta a inceput deja cursurile.

Andreea si-a condus fiica la liceu si asa, cum fac de cand Violeta era doar o copila, s-au fotografiat in curtea scolii.

„La fiecare inceput de an scolar, de cand era de-o schioapa, facem fotografia acestei zile impreuna, in curtea scolii. Evit sa o numesc „liceu” acum, desi am fata mare, doar doua imagini ca aceasta ne mai despart de absolvire si de studiile superioare, nu-mi vine a crede ca s-a scurs timpul atat de repede… Dumnezeu stie cel mai bine cate lacrimi, emotii, batai de inima se ascund in spatele zambetului de mama… Si ce nesfarsita dragoste! #violeta”, a transmis Andreea Marin pe Instagram.

Vedeta de televiziune a dezvaluit in urma cu ceva timp ce planuri de viitor are fiica ei, care are acum 14 ani:

”Mi-a marturisit de curand ca isi doreste sa urmeze cursurile facultatii de drept. Sunt uimita! Ii place partea asta artistica a vietii, are de la ambii parinti ce sa mosteneasca in acest domeniu, dar ma bucura realismul ei. Si-a dat seama de niste lucruri. Citeste foarte mult in domeniu, desi are o varsta frageda. Tot ce imi doresc este sa fie fericita. Nu vreau sa am un copil exceptional, perfect, ma bucur ca e buna la scoala, dar nu asta e scopul meu in viata”, declara Andreea Marin despre fiica ei.