Vestea zilei despre Anca Dumitra. Ce s-a aflat despre Gianina din Las Fierbinți

Anca Dumitra, actrița care joacă rolul Gianinei din Las Fierbinți, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Celebra actriță împlinește frumoasa vârstă de 35 de ani, iar cu această ocazie a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei. Anca Dumitru este foarte discretă în ceea ce privește viața ei personală, dar acum a apărut la tv cu inelul pe deget.

Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie
Actrița care joacă rolul Gianinei din Las Fierbinți a fost cerută în căsătorie. Deși nu îi place să iasă în evidență cu chestiuni care țin de viața ei personală/sentimentală, în spațiul public s-a aflat că Anca Dumitru se iubește cu un tânăr de origine austriacă, ce se numește Manferd Spendier.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anca Dumitra (@ancadumitra)

Cu ocazia zilei sale de naștere, celebra actriță a apărut la tv cu un inel de logodnă, iar Cătălin Măruță a întrebat-o dacă s-a logodit. Cel mai probabil, Anca nu se aștepta să fie întrebată despre asta, iar răspunsul ei a fost următorul:

„Cumva daca e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna”, a răspuns Anca Dumitra la întrebarea prezentatorului de televiziune.

Cei doi s-au afișat împreună la câteva evenimente. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, iubitul actriței din Las Fierbinți este de origine austriacă, dar locuiește de mai mulți ani în România. Spre deosebire de ea, care este în lumina reflectoarelor prin prinsa meseriei sale, el activează într-un domeniu unde nu are parte de această expunere: agricultura.

Ce a spus Anca Dumitra despre relația cu Manfred Spendier
Îndrăgita actriță a declarat, într-un interviu mai vechi, că totul merge bine în relația ei de iubire care durează de câțiva ani. Anca Dumitra a mărturisit că trăiește clipa și nu este confortabilă în postura de a dezvălui chestiuni ce țin de viața ei personală.

„În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult’, a declarat in trecut Anca Dumitra”, pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.