Georgiana, tânăra moartă în accidentul aviatic din Giurgiu, a fost înmormântată. Fosta dirigintă, mesaj dureros: ”Nu plângeți! Pleacă doar într-o excursie…”

Astăzi a fost o zi extrem de grea pentru toți cei care au cunoscut-o pe Georgiana Popa, tânăra de 28 de ani care în urmă cu trei zile a plecat într-un zbor cu avionul, dar la doar câteva minute s-a prăbușit și viața fetei s-a sfârșit brusc. Ea a fost înmormântată în localitatea natală, iar pe ultimul său drum au condus-o zeci de persoana. Fosta ei dirigintă a publicat un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Pentru toți cei care au cunoscut-o pe Georgiana Popa, dar și pentru cei care au aflat povestea ei tragică de viață, astăzi a fost o zi extrem de grea, asta deoarece tânăra în vârstă de 28 de ani a fost înmormântată în satul ei natal din județul Vrancea, acolo de unde Georgiana plecase și se mutase la București.

Tânăra moartă în accidentul aviatic din Giurgiu a fost astăzi înmormântată

Cu toții au fost șocați să afle vestea tragică că Georgiana Popa a decedat într-un tragic accident aviatic în urmă cu două zile, un zbor pe care și l-a dorit de mult timp și pe care iubitul ei i-l oferise cadou. Nu se știe însă ce s-a întâmplat, însă la scurt timp după decolare aparatul de zbor s-a prăbușit într-o pădure, iar Georgiana și pilotul Valentin Anghel au murit carbonizați.

Zeci de persoane au venit astăzi să o conducă pe tânără pe ultimul său drum în comuna natală, iar fosta dirigintă a Georgianei a publicat un mesaj trist pe rețelele de socializare, acolo unde susține că fata iubitoare de călătorii a mers astăzi doar într-o excursie, dar din păcate din care nu se va mai întoarce niciodată.

”Astăzi, 30 august la ora 14,30 Georgiana pleacă. Nu, nu plângeți. Pleacă doar într-o excursie. Știți prea bine că iubește călătoriile. Noi o conducem și ne luăm la revedere.

Știi ceva, iubita ? Eu astăzi trebuia sa merg în altă excursie, la București, cu 16 gimnaziști de la Slavici. Dar tu te-ai hotărât să vii acasă pentru o excursie ”altfel” și am decis să fiu alături de tine.

Nu, nu sunt singură aici. Uite, Corina e mai puternică decât putea cineva crede. E împietrită de durere, e ca o icoană sfântă… Părinții îți sunt alături, dragii de ei. Iubitul tău e pierdut în amintiri și regrete. Și iată colegii de liceu au venit pentru întâlnirea de 10 ani. Sunt aici lângă noi Luminita, Mara, Codrina, Cătălin Savin, Mihai și bineînțeles celălalt Cătălin, Pădureț”, a spus fosta dirigintă a Georgianei pe Facebook.

Georgiana a lăsat în urma sa multă durere

Georgiana Popa a lăsat în urma sa o durere uriașă și nimeni nu poate înțelege ce s-a întâmplat în acel moment și de ce viața fetei s-a sfârșit atât de repede când avea atât de multe de făcut și de arătat.

Mesajul fostei diriginte a fetei a continuat, iar cadrul didacat susține că o mulțime de prieteni, prieteni de-ai părinților, profesori și oameni obișnuiți au venit să-i aprindă o lumânare, să spună un rugăciune și să-și ia adio de la ea pentru ultima dată.

”Stai că nu am terminat. Au venit prieteni, rude, vecini și mulți colegi de-ai mamei… Ai știut să te faci iubită, să fii mereu blândă și cu zâmbetul pe buze, să ajuți fără să ceri nimic la schimb…De aceea suntem alături de tine să te conducem astăzi spre Marea călătorie. Nu plângeți ! Georgiana pleacă doar într-o excursie. Să-ți fie drumul lin fată dragă !!”, a mai spus fosta dirigintă a Georgianei.