George Simion este în culmea fericirii! Anunțul venit a doua zi după nuntă (SURSE)

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu s-a încheiat. Au apărut informații deja cu privire la banii pe care cei doi soți au reușit să o strângă la marele eveniment de sâmbătă. Despre ce sumă este vorba?

George Simion și Ilinca Munteanu sunt oficial soț și soție. Cei doi au petrecut până dimineață la nunta programată până la cel mai mic detaliu și de abia acum s-au apucat să deschidă cadourile. „Ne-am culcat la cinci dimineața. Acum vrem să deschidem darurile. E un teanc mare la căsuța mirilor”, a explicat George Simion.

Liderul AUR nu a primit doar cadouri ci și sume consistente de bani din partea invitaților săi. Deși darul de nuntă era unul opțional, se pare că cei doi au reușit să strângă o sumă imensă.

România TV scrie că George Simion și Ilinca ar fi adunat în total aproape jumătate de milion de euro de la invitații săi, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu se aștepta neapărat la un dar. Amintim că la eveniment au fost peste 10.000 de invitați, iar liderul AUR nu a cheltuit prea mulți bani pentru pregătirea evenimentului.

George Simion va dona darul primit la nuntă

Mai exact, marea majoritate a materiilor prime pentru hrană, dar și transportul invitaților său cu autocare au venit sub formă de donații, drept urmare, spre deosebire de alte evenimente de acest tip, cheltuielile lui George Simion au fost destul de reduse.

În ceea ce privește banii primiți, liderul AUR declara încă dinainte de marele eveniment că aceștia vor fi folosiți în scopuri caritabile. Mai exact, suma strânsă ar urma să meargă pentru construcția unui spital.

George Simion s-a căsătorit cu Ilinca Munteanu, aleasa inimii sale în vârstă de 24 de ani. Nunta celor doi a avut loc sâmbătă, 27 august, iar mii de români au ales să le fie alături celor doi. Aceștia au respectat foarte multe tradiții din popor, inclusiv pețitul și de asemenea au avut și un meniu tradițional românesc pe care oaspeții l-au putut savura.

George Simion și Ilinca pleacă în luna de miere

După nuntă, George Simion și Ilinca se pregătesc pentru luna de miere, însă timpul este destul de scurt pentru cei doi, drept urmare, cuplul a ales România. De asemenea, liderul AUR a transmis că va sta doar trei zile în luna de miere deoarece apoi trebuie să se întoarcă în Parlament.

Acesta a recunoscut că va merge alături de soția sa în Maramureș, timp de trei zile, după ce a primit o invitație de la maramureșeni în aceasta privință.

„Vom merge în Maramureș. Stăm trei zile că apoi trebuie să mă întorc în Parlament”, a declarat George Simion în exclusivitate pentru capital.ro.