Primele declarații ale lui George Simion după nuntă. A recunoscut!

Nunta lui George Simion a strânit controverse întregul weekend și multă lumea s-a întrebat ce mesaj a vrut, de fapt, să transmită liderul politic cu acest eveniment. Iată că la scurt timp după ce evenimentul s-a încheiat, George Simion a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta. El a recunoscut că nunta sa a fost un act politic și a explicat și de ce.

Ce a spus George simion după nunta la care au participat puțin peste 4000 de persoane
Nunta lui George și a Ilincăi Simion a fost un eveniment anunțat cu surle și trâmbițe de multă vreme. Liderul partidului AUR a dezvăluit că la petrecere vor câta o sumedenie de nume mari, însă în final s-a dovedit că multe dintre persoanele care trebuiau să întrețină atmosfera nu au venit. Printre acestea se numără Theo Rose, Furdui Iancu și Carmen Șerban, artiști pe care George Simion i-a anunțat pentru petrecere.

Nici numărul participanților nu ar fi fost așa cum s-a vehiculat, potrivit informaiilor furnizate de Antena 3. La eveniment au mers puțin peste 4000 de oameni, deși Simion anunțate o nuntă cu peste 10.000 de persoane, care ceruseră invitație.

Din cele 3 scene a fost amplasată doar una, iar cutiile pe care mirii le-au pregătit pentru donații au rămas goale. George Simion a dezvăluit că a primit multe lucruri de valoare printre care un bănuț de aur, tablouri, carti, icoane și veselă.

El a făcut și primele declarații după nuntă și a recunoscut că totul a fost un act politic: „Nunta mea e un act politic!”. El a explicat și de ce. Politicianul a ales data de 27 august, când Republica Moldova sărbătoreşte Ziua Independenţei, ca un mesaj pentru Unirea României cu Basarabia.

De la nunta lui Simion și a Ilincăi nu au lipsit evenimentele neplăcute. Din cauza căldurii una dintre cele 10 nașe ale cuplului a leșinat chiar în timpul cununiei, dar și-a revenit rapid. Un invitat a susținut că a fost bătut de paznici, iar autoritățile au trebuit să intervină după o falsă amenințare cu bombă.