Câți bani dau invitații la nunta lui George Simion

Petrecerea de nuntă a lui George Simion și a Ilincăi Munteanu este în toi. Invitații dansează și se distrează pe melodiile interpreților de muzică populară pe care politicianul i-a invitat la mult așteotatul eveniment. Mulți dintre nuntași au început deja să dea darul, semn că lumea se simte bine și petrecerea are succes.

Cât dau nuntașii la petrecerea lui George Simion
Potrivit Antena 3, Până în jurul orei 17:00, circa 5.000 de oameni au ajuns la nunta politicianului, deşi el anunţase 10.000 de invitaţi. Se pare că o parte dintre aceștia au ales să dea deja darul de nuntă, care ajuge la sume modice între 10 și 50 de lei. Banii vor merge spre construirea unui spital, așa cum a declarat chiar liderul partidului AUR.

Ilinca și George au respectat tradițiile românești străvechi și, în plus, au transmis totul live pe rețelele de socializare, pentru ca toți românii să poată vedea nunta tradițională, autentică românească.

George Simion nu a scăpat de emoții la nuntă, având în vedere că a avut parte de o amenințare cu bombă. Atuortiățile s-au deplasat rapid la fața locului pentru a face verificări, după ce au primit un mesaj de amenințare.

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă. Precizăm faptul că la eveniment sunt așteptați să participe peste 10.000 de oameni.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații. Aceștia au efectuat verificări pentru a afla dacă amenințarea cu bombă se confirmă sau nu și au constatat că nu există niciun pericol deocamdată. Așadar nunta continuă, petrecerea este în toi și pe scenă au urcat până acum numeroși interpreți de muzică populară, dar și de muzică ușoară.