Umbra lui Mercur Retrograd 2022. Previziuni astrologice cu Camelia Pătrășcanu până pe 9 septembrie (VIDEO)

Psihoastrologul Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru următoarea perioadă, în funcție de fenomenul astrologic Umbra lui Mercur Retrograd care a început pe 21 august și se manifestă până la data de 9 septembrie 2022. Specialistul face previziuni pentru fiecare zodie în parte!

Umbra lui Mercur Retrograd – 21 august – 9 septembrie
Iată care sunt cele mai importante vești pentru zodii în următoarea perioadă. Camelia Pătrășcanu explică ce urmează pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Zodia Berbec – sunt aspecte care pot implica și banii, foarte bune, idei foarte bune profesionale. Pot fi ajutați să experimenteze o activitate nouă în cadrul muncii pe care o fac. E bine să fie un pic mai deschiși și mai receptivi.

Zodia Taur – aceste zile pot aduce creativitate și imaginație sentimentală. Proiecte noi, activități noi, pot aduce ceva personal în ceea ce fac. Au curajul să facă lucrurile în stilul lor atât în relații personale, cât și în cele de la locul de muncă.

Zodia Gemeni – o perioadă un pic supărătoare în atmosfera din casă. Nu au astâmpăr și nu își găsesc locul. Se vor liniști dacă își schimbă cadrul și mediul. Bună dispoziție pentru iubire, experiențe inedite.

Zodia Rac – unii Raci vor face investigații, fie că e vorba de relații personale, sau profesionale. Ceea ce spun acum ca și concluzie va fi nuanțat în septembrie. Este o perioadă în care își testează niște informații.

Zodia Leu – trebuie să fie exigenți cu lucrurile pe care le fac acum și să acorde atenție detaliilor până pe 28 august pentru că riscă să piardă bani. Ulterior apar discuții conjugale, clarificări de tot felul care au loc la început de septembrie.

Zodia Fecioară
O perioadă de istețime pentru Fecioare, le merge mintea și au curajul să își exprime ideile. Dincolo de aparențe, reușesc ca acum pe final de august să vadă în profunzime cum stau, cum trebuie să acționeze și să vorbească. Își vor spune părerea și își vor cere drepturile financiare.

Zodia Balanță – o perioadă de acumulare de date, de observare, de ascultare. Au răbdare să analizeze totul și sunt îndemnați să asculte mai mult decât să vorbească. Fini observatori și psihologi care pot oferi sfaturi minunate.

Zodia Scorpion – vorbesc mai mult, se deschid mai mult cu diverse grupuri de prieteni, au succes și sunt remarcați/promovați pentru anumite calități. Pot primi diverse propuneri datorită reușitelor sale profesionale. Se anunță o colaborare importantă.

Zodia Săgetător – vești bune din zona carierei, vă aduce vizibilitate profesională și reputație prin lucrurile bine și bune pe care le faceți. Fiți atenți și exigenți cu deciziile pe care le luați la locul de muncă.

Zodia Capricorn – pot avea loc ședințe importante, veți aduce argumente, clarificări. Vi se vor mai cere explicații, acte importante, trebuie să fiți pregătiți. După 28 august Mercur este în zona reputației, a carierei, a prestigiului. Va trebui să lămuriți pe cineva, un șef, o persoană influentă.

Zodia Vărsător – puteți scoate mai mulți bani din ceea ce faceți deja și vă puteți baza până pe 28 august pe cunoștințele unui colaborator. Relația cu acesta se clarifică pe parcurs, iar concluziile le veți trage abia spre final de septembrie, spre octombrie.

Zodia Pești – în toată această perioadă este vorba despre datele pe care le colectați/primiți în legătură cu cineva. Totul depinde de felul în care reușesc să proceseze toate aceste informații.