Gigi Becali, rugaminte incredibila la George Simion. Ce i-a spus liderului AUR sa nu faca la nunta

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui George Simion, cel care se va casatori pe 27 august, in comuna Maciuca.

Patronul FCSB a facut un gest frumos pentru George Simion. Becali i-a dat 2000 de kilograme de branza liderului AUR pentru nunta. Omul de afaceri a profitat de acest lucru si i-a cerut lui George Simion ce sa nu faca la nunta.

Patronul FCSB nu ar vrea ca acesta sa asculte manele la nunta sa.
Gigi Becali, mesaj incredibil pentru George Simion: „Sunt primitive si enervante!”

„Fara manele. Sa nu cumva sa fim acuzati ca suntem rasisti, ca una e muzica specifica roma, alta e maneaua. Tiganii au muzica lor specifica frumoasa. Manelele sunt enervante, si versurile, si cuvintele, si frazele… sunt primitive si enervante.

Ma enerveaza cuvintele din manele: Sa moara dusmanii mei, sa faca nu stiu ce. Alea ce le canta Copilul Minune, ala canta frumos, dar nu manelele, are muzica tiganeasca pe care o canta foarte frumos. Maneaua e o muzica ordinara, nu pot sa-i zic tiganeasca„, a spus Gigi Becali la Romania TV.

Cat ar putea sa coste cadoul pe care Gigi Becali i l-a facut lui George Simion
Pretul acestei cantitati de branza este peste 10.000 de euro. Insa Becali nu ii ia niciun ban liderului AUR.

”Nu e un efort pentru mine, nu e mare lucru. In plus, baiatul (George Simion, n. red.) imi place, e patriot, sigur e patriot, nu stiu cat e de bun, dar macar e patriot”, a spus Gigi Becali, saptamana trecuta.

Gigi Becali a anuntat deja ca nu va participa la nunta liderului AUR, dar e dornic sa-l ajute pe George Simion cu cele doua tone de branza.

”Da, ii voi da 2 tone de branza lui George Simion. O sa i se duca acolo. I-am zis: ”Ba, eu la nunta nu vin!”. Ca nu merg la nunti… Si i-am zis ca are multi oameni acolo, eu ii dau branza pentru nunta. Ca sa il ajut pe el. Branza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, a mai spus Gigi Becali.