Se apropie nunta lui George Simion. Câți bani a cheltuit până acum cu petrecerea

Nunta lui George Simion are loc sâmbătă în comuna Măciuca din județul Vîlcea, iar petrecerea va fi una grandioasă cu foarte mulți invitați. Se pare că până acum George Simion a cheltuit nici mai mult nici mai puțin de 12 mii de euro cu pregătirile. El a cumpărat numai legume pentru masa festivă în valoare de 7000 de lei. Chiar el s-a filmat când le achiziționa de la producători locali.

De unde provin banii pe care George Simion i-a cheltuit pentru nunta cu Ilinca
Liderul partidului AUR a declarat că banii pe care i-a cheltuit pentru a pregăti cea mai mare petrecere de nuntă din România provin de la nași și donații. El a invitat toți românii la nunta sa și a pus la dispoziție un formular pe care oricine îl putea completa pentru a participa la marele eveniment. Nunta va fi de fapt o petrecere câmpenească la care vor cânta multe nume mari din muzica românească. Ținuta obligatorie include o ie, iar nuntașii au fost rugați să doneze eventualele daruri într-un scop caritabil.

George Simion a dat detalii despre preparatele pe care le va avea la nuntă. Mirii și-au dorit să achiziționeze legume și carne de la producători locali și să pregătească mâncăruri tradiționale. Așadar la nuntă cei invitați vor servi sarmale cu mămăliguță, brânză românească și grătare.

În ceea ce privește desertul, Simion a dezvăluit că va avea fructe românești în loc de tort, pentru că ar fi fost pur și simplu imposibi să facă un tort pentru 10.000 de persoane.

”Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”, a transmis George Simion la Antena 3.