Decizia luată de Gabriela Cristea și Tavi Clonda după 3 ani de la cununia religioasă

A fost sărbătoare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Cei doi au împlinit trei ani de la cununia religioasă și Tavi nu a lăsat ca această zi să treacă neobservată. El a făcut un gest deosebit de frumos, care a emoționat-o pe Gabriela. La rândul ei, vedeta de televiziune a postat un mesaj de iubire pe Instagram pentru partenerul ei de viață.

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea
Au trecut trei ani de când Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au declarat iubirea în fața altarului. Cununia lor religioasă a avut loc pe 24 august 2019, la mai bine de patru ani de la cununia civilă. Cu această ocazia, cei doi îndrăgostiți și-au făcut declarații de iubire care să marcheze cei trei ani frumoși petrecuți împreună.

Tavi Clonda i-a dăruit Gabrielei un trandafir în culorile curcubeului, și la fel s-a prezentat și la fetițele lui, cu câte un trandafir pentru fiecare. Artistul a fost foarte atent la orice detaliu pentru că și-a dorit să-și răsfețe soția de două ori mai mult în această zi specială.

Sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Gestul lui Tavi Clonda a emoționat-o
Gabriela Cristea și Tavi Clonda aniversează nunta de piele. Cei doi au o relație frumoasă și au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului când le-au adus pe lume pe cele două fetițe.

Ce decizie au luat Gabriela și Tavi de ziua lor
Cu ocazia acestei zile speciale, Gabriela și Tavi au decis să plece, după 5 ani, într-o vacanță, singuri, fără cele două fetițe. Destinația aleasă de către ei a fost Turcia, iar Gabriela a spus că au plecat într-o escapadă romantică. Vedeta de televiziune a avut grijă să le arate și fanilor ei câteva dintre cele mai frumoase momente din vacanța alături de soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

„La mulți ani, soțul meu iubit! Azi se împlinesc 3 ani de la cununia noastră religioasă. Vă las aici câteva din momentele surprinse în escapada noastră romantică din Istanbul, cu momentele noastre speciale din prima ieșire departe de fetele noastre după mai bine de 5 ani”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare personale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cei doi fac echipă foarte bună atât în viața de zi cu zi, în familia lor, cât și din punct de vedere profesional.