Declarațiile neașteptate ale tatălui Andrei, despre căsnicia ei cu Cătălin Măruță: „Ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine”

La ceas aniversar, Andra a primit cele mai frumoase urări. Printre cei care au felicitat-o pe frumoasa cântăreață, se numără și tatăl acesteia.

Solistul Alexandru Mihai a povestit cum vede el căsnicia fiicei lui cu Cătălin Măruță. Artista a împlinit vârsta de 36 de ani.

Andra a fost felicitată de o mulțime de aproipiați pentru vârsta pe care a împlinit-o chiar astăzi. Tatăl acesteia se numără printre cei ce i-au transmis vedetei aprecieri.

Însă, solistul nu s-a putut abține și a vorbit despre felul în care vede el căsnicia dintre fiica lui și Cătălin Măruță. El a declarat că are numai cuvinte de laudă și consideră că Andra a făcut o alegere foarte bună.

„Dacă Andra zice că el e soțul perfect, trebuie să fim de acord cu ea, ea își trăiește viața, ea știe cel mai bine. Dar și noi, părinții ei, putem spune, din relația lor pe care o vedem, că e soțul perfect, la ei nu am văzut certuri și discuții. Dar au și avut modele, din casele părinților. Și el e de familie bună, foști judecători”, a declarat tatăl Andrei, pentru Fanatik.ro.

Tatăl artistei a vorbit și despre cariera acesteia. El a văzut-o pe fiica sa talentată încă de la o vârstă mică și spune că de la el a moștenit talentul pentru muzică.

„Andra poate cânta toate genurile muzicale, i s-a propus să cânte muzică de petrecere, pentru bani mulți, dar mai potrivită este însă acolo unde am dus-o eu, la muzică ușoară.
Mi-am dorit ca fiica mea să fie o artistă adevărată.

A ajuns unde ne-am propus, dar am avut și cu ce, și cu cine, căci am avut material. Ea a moștenit pasiunea pentru muzică de la mine, dar și fratele ei este un talentat cântăreț de muzică populară”, a mai spus tatăl Andrei.

Cum le-a mulțumit Andra fanilor pentru urări
Andra a ținut să le mulțumească direct, pe pagina sa de Facebook, fanilor ei pentru urările pe care aceștia i le-au adresat astăzi. Cântăreața spune că se simte recunoscătoare pentru comunitatea mare care o susține.