Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor. Câți ani au trecut de când alăptează continuu

Sânziana Buruiană vrea, și chiar are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor. Vedeta alăptează de aproape șapte ani și nu se oprește. Ea spune că această decizie i-a adus multe beneficii fetiței care nu s-a îmbolnăvit niciodată și a ajuns la medic doar pentru vaccinuri.

Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor
Sânziana Buruiană alăptează de aproape șapte ani. De când a devenit mamă pentru prima dată nu s-a mai oprit deloc din alăptat mai ales că ulterior a mai adus pe lume încă o fetiță. Aceasta chiar își dorește să intre în Cartea Recordurilor. Pe fiica cea mare, Izabela a alăptat-o patru ani și jumătate până când a venit pe lume mezina familiei, Antonia.

Fosta asistentă de televiziune are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, dar peste asta, le sfătuiește pe mame să-și alăpteze copiii cât mai mult, susținând că la mijloc sunt foarte multe beneficii pentru sănătatea acestora.

Cu alte cuvinte, Sânziana Buruiană a alăptat neîntrerupt vreme de aproape șapte ani.

“În iarnă se împlinesc șapte ani. Între timp a venit și cea mică și practic eu nu am oprit deloc alăptarea, nici pe perioada sarcinii. Cea mare mai cerea, iar apoi când a venit cea mică, probabil că alăptatul a fost mai consistent, dar eu nu am avut niciodată probleme să pierd laptele, Slavă Domnului!”, a declarat Sânziana Buruiană la Antena Stars.

Sânziana Buruiană: Am apelat, în primul rând, la sentimentul meu matern
Fosta asistentă tv a declarat că în decizia de a alăpta atât de mult a apelat în primul rând la sentimentul matern, dar a avut parte și de susținerea medicului care se ocupă de cele două fetițe ale sale. Ea spune că de când le are pe fetițe s-a prezentat la medic cu ele doar pentru vaccinuri, niciodată pentru probleme serioase de sănătate și crede că acest fapt se datorează și imunității date de laptele matern.

Vedeta spune că dacă ar mai avea un copil, ar continua să alăpteze și atunci cu siguranță ar intra în Cartea Recordurilor. Inițial Sânziana Buruiană și-a dorit un singur copil, dar pentru că Dumnezeu a binecuvântat-o cu doi, ea este deschisă să primească în viața ei și un al treilea îngeraș.