Care e starea lui Culiță Sterp și prin ce a trecut în ultimele două săptămâni. Mama Geta își face griji pentru el

Iată care e starea lui Culiță Sterp și prin ce a trecut cântărețul în ultimele două săptămâni. Mama Geta își face griji pentru el și i-a transmis un mesaj.

Care e starea lui Culiță Sterp și prin ce a trecut în ultimele două săptămâni. Mama Geta își face griji pentru el
Culiță Sterp a trecut printr-un maraton de cântări în ultimele două săptămâni prin România. Oboseala își spune cuvântul. El a făcut o postare, în zorii zilei, în care anunță că nu e ușor nici pentru el întotdeauna, dar încearcă să vadă partea plină a paharului.

„Este ora 6 dimineața. Nu prea postez des poze de la cântat, că ar însemna să umplu Instagramul. Acum m-am întors si am zis sa îmi fac o poză, așa obosit cum sunt după 2 sapt de cântat zi de zi in Țara Oasului si Maramures, dar cu toate ca sunt obosit, sunt fericit că mă așteptă acasă familia mea frumoasă, și că am oamenii mei care mă apreciază de atâția ani și pe care iubesc sa îi fac fericiți! Munciți pentru visele voastre și dăruiți iubire celor din jur! Tratati oamenii de lângă voi exact așa cum ați vrea voi să fiți tratati, si atunci o să fiți fericiti! Vă pup cu drag! Toate cele bune! 😘”, a scris el pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Culiță Sterp (@culita.sterp)

Deși epuizat, Culiță Sterp își ține moralul sus. Evident, mama lui tot este îngrijorată pentru el, ca oricare altă mamă pentru copilul ei. Ea i-a lăsat un mesaj pe Instagram prin care se poate observa că se teme să nu pățească ceva rău. Femeia a scris într-un comentariu, după ce a văzut postarea fiului: „Oooo scumpu lu mama da cum mai poți răbda atîta oboseală??? 🙏🙏🙏🙏🙏🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️❤️❤️❤️❤️”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

Mama Geta poate să spună că e o mamă fericită. Ea are doi băieți și două fete: pe Culiță și Iancu, Ileana și Geta. Mama Geta este o fire foarte sinceră, amuzantă, căreia îi place să spună lucrurilor pe nume. Ea este despărțită de tatăl copiilor ei, iar cei doi nu-și vorbesc de ani buni, de când bărbatul ar fi plecat de acasă și ar fi lăsat-o cu cei patru copii, a relatat Viva!.