Dani Mocanu reținut pentru 24 de ore și acuzat de tentativă de omor

Cunoscutul manelist, Dani Mocanu a fost reținut pentru 24 de ore și este acuzat de tentativă de omor după incidentul din benzinărie în care manelistul, împreună cu alți indivizi au bătut cu sălbăticie un alt bărbat.

Dani Mocanu reținut pentru 24 de ore și acuzat de tentativă de omor
Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, manelistul a fost reținut de către polițiști împreună cu fratele său Nando imediat după ce aceștia s-au întors în țară. Se pare că imediat după incidentul din benzinărie, cei doi au părăsit țara, iar când au revenit au fost așteptați de către polițiști pe Aeroportul Otopeni și duși direct la audieri.

Dani Mocanu și fratele său sunt acuzați de tentativă de omor. Totul are legătură cu incidentul din seara zilei de 18 spre 19 august 2022, dintr-o benzinărie din Pitești. Atunci manelistul împreună cu fratele său și alți indivizi au lovit cu sălbăticie un alt bărbat.

Cineva care a văzut ce se întâmplă a sunat la 112 și a anunțat Poliția, însă când agenții au ajuns la fața locului, acolo nu mai erau nici victima și nici agresorii. Ulterior bărbatul bătut a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din oraș.

Bătaie într-o benzinărie din Pitești
Toată scena cu agresiunea în care a fost implicat manelistul Dani Mocanu și fratele său a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale benzinăriei. Procurorii au văzut imaginile și au deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Ulterior încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor având în vedere rănile suferite de victimă care în cele din urmă s-a prezentat la spital. Se pare că bărbatul a fost bătut cu pumnii, picioarele și cu o scândură.

Aceasta nu este prima dată când Dani Mocanu trebuie să răspundă în fața legii. În 2021, cunoscutul manelist a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare fiind acuzat că a incitat la urmă împotriva femeilor, într-un videoclip de-al său.

Totodată, anul acesta, la sfârșitul lunii iulie, Dani Mocanu a fost percheziționat de către oamenii legii într-un dosar de amenințare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Conform informațiilor apărute în spațiul public, manelistul ar fi amenințat un bărbat cu un cuțit. Incidentul s-ar fi petrecut într-un club. La acea vreme manelistul a fost audiat și lăsat în libertate.