Ce s-ar fi intamplat, de fapt, cu Ylenia Carrisi, fiica disparuta a lui Al Bano si a Rominei Power

In urma cu 26 de ani, fiica celebrilor Al Bano si a Rominei Power a disparut subit, in timp ce se alfa la studii in Statele Unite ale Americii. Ultima data, Ylenia Carrisi a fost vazuta in orasul New Orleans, pe data de 6 ianuarie 1994.

Veste importanta in cazul disparitiei Yleniei Carruisi, fiica celebrilor Al Bano si Romina Power. Autoritatile din SUA ancheteaza posibilitatea ca o femeie necunoscuta, victima unui accident rutier petrecut in urma cu 26 de ani in statul american Florida, sa fie drept fiica celebrilor artisti.

Carabinierii italieni i-au cerul lui Al Bano sa le furnizeze o proba de saliva, pentru a putea compara ADN-ul sau cu cel al victimei. Potrivit La Stampa, victima este o femeie de circa 22 de ani – Ylenia avea 23 cand a disparut – al carei cadavru a fost gasit pe data de 15 septembrie 1994 intr-o benzinarie din Holt, Florida.

Mai mult, aceasta ar fi fost ucisa de camionagiul Keith Hunter Jesperson, un criminal in serie cunoscut drept Happy Face Killer. Acesta a fost arestat in anul 1995 si condamnat la inchisoare pe viata pentru 8 crime insotite de viol.

Reconstituirea 3D a trasaturilor victimei arata ca aceasta seama cu fiica lui Al Bano si a Rominei Power.

Criminalul a primit porecla de Happy Face Killer, dupa ce a inceput sa trimita presei si politiei scrisori in care isi marturisea faptele, semnate cu o fata zambitoare. Camionagiul a recunoscut 160 de omoruri, dintre care doar 8 au putut fi dovedite.