Horoscop septembrie 2022. O serie de necazuri pentru Berbec si noroc pentru Sagetatori si Pesti. Ce se intampla cu toate zodiile in prima luna de toamna

Horoscop septembrie 2022. Prognoza astrologica pentru septembrie 2022 promite multe surprize pentru toate zodiile. Aceasta luna este neobisnuita datorita numarului de planete retrograde, care va avea un efect diferit asupra tuturor reprezentantilor cercului zodiacal.

Horoscop pentru septembrie 2022 pentru zodiile de Foc
Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Multi Berbeci se vor confrunta cu o serie de necazuri, vor trebui sa rezolve problemele altor oameni si sa le protejeze interesele. Ar trebui sa fii atenti pe cine ajuta. Multi vor dori sa profite de amabilitatea reprezentantilor zodiei pentru a-si rezolva propriile problemele. Berbecul nu va refuza pe nimeni, dar astrele ii sfatuiesc sa se gandeasca mai intai la propriile interese.

Leu (23 iulie – 22 august)

In septembrie, Leul poate fi depasit de disperare, i se va parea ca toate realizarile lui au fost anulate si nu mai are nicio perspectiva. Dar trebuie sa-si puna toate gandurile in ordine si apoi vor putea intelege ca viata lor a inceput sa se imbunatateasca si toate greselile pe care le-au facut pot fi corectate cu usurinta. Luna se va incheia cu victorii placute in viata personala. Unii vor primi o cerere in casatorie.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Septembrie va fi o luna grozava pentru reprezentantii acestei zodii. Carierele lor vor creste, datorita carora ii asteapta succes in sectorul financiar. Schimbarile il asteapta pe Sagetator pe toate fronturile, inclusiv in viata personala. Trebuie doar sa se poarte cu mandrie si cu demnitate. Reprezentantii singuratici ai zodiei vor avea multe aventuri cu consecinte bune.

Horoscop pentru septembrie 2022 pentru zodiile de Apa
Rac (22 iunie – 22 iulie)

In septembrie, nu vor aparea schimbari majore in viata Racilor. Pe drumul lor vor intalni oameni buni care ii pot invata multe. Unii vor avea nevoie de ajutorul lor. Luna aceasta, Racii vor avea ocazia sa faca din lumea lor un loc mult mai bun, iar oamenii din jurul lor mai fericiti. Reprezentantii singuri ai zodiei vor avea norocul sa intalneasca un suflet pereche pe drum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In septembrie, Scorpionii nu se asteapta la nicio schimbare semnificativa. Dar daca au o dorinta puternica, atunci vor putea sa construiasca in mod independent totul asa cum isi doresc. Este posibil sa doreasca sa-si imbunatateasca viata personala. Pentru ca toate dorintele sa fie realizate, merita sa apelati la sprijinul prietenilor. Daca nu ai noroc in dragoste, atunci in sectorul financiar vei avea, evident, succes.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

In septembrie 2022, Pestii vor putea simti cu adevarat ce este norocul si in orice domeniu al vietii. Trebuie sa se gandeasca mai putin la motivul pentru care sunt atat de norocosi si sa foloseasca mai mult cadourile pe care le primesc. Potrivit horoscopului, Pestilor li se vor deschide multe oportunitati noi, datorita carora acestia isi vor putea imbunatati viata. Unii vor avea norocul sa ocupe un loc bun intr-o companie mare si sa primeasca un salariu decent.

Horoscop pentru septembrie 2022 pentru zodiile de Aer
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In viata Gemenilor, va aparea o persoana din trecut, pe care nu au mai vazut-o de mult. Datorita acestui personaj, reprezentantii zodiei isi vor putea rezolva toate problemele care ii ingrijoreaza de mult timp. De aceea ar trebui sa se uite mai atent la toate vechile cunostinte care vor aparea in drumul lor. Cand va intalniti, trebuie sa aflati cum se descurca si ce fac.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

In septembrie, Balanta va fi foarte activa in toate domeniile vietii. Pot gasi un mentor nou sau o persoana cu autoritate, datorita carora isi vor putea atinge obiectivele mai repede si vor realiza multe in viata lor. Unii reprezentanti ai zodiei vor putea incepe sa invete ceva nou si interesant. La mijlocul lunii, Balanta poate avea motive de emotie, dar pentru ca totul sa se termine cu bine, nu ar trebui sa cedeti emotiilor si atunci toate dificultatile vor fi depasite.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

La inceputul lunii, multi reprezentanti ai zodiei se vor confrunta cu barfe si zvonuri. Unii vor trebui sa gaseasca o scuza pentru ceva cu care nu au nimic de-a face. La mijlocul lunii vor putea sa se calmeze putin . Vor avea timp sa finalizeze toata munca inceputa. La sfarsitul lunii, acestia vor avea ocazia sa avanseze pe scara carierei si sa ocupe un loc bun.

Horoscop pentru septembrie 2022 pentru zodiile de Pamant
Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii in septembrie vor dori sa fie singuri cu el insisi. Vor putea sa se gandeasca la multe, sa inteleaga sensul vietii, sa reflecte si sa ajunga la anumite concluzii. Acest timp este favorabil pentru o pauza si pentru a acumula forta. In viata lor personala, ar trebui sa arate mai multa rabdare – acest lucru ii va ajuta sa nu strice relatia cu persoana iubita. Cei care planuiesc sa-si schimbe locul de munca de mult timp o pot face in siguranta in septembrie.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara in septembrie va incepe sa rezolve problemele amoroase. Multi care inca se indoiesc de alegerea partenerului lor trebuie sa se gandeasca la relatie si sa inteleaga daca merita sa o dezvolte in continuare sau sa o opreasca. Reprezentantii semnului vor trebui sa-si monitorizeze cuvintele si faptele, deoarece un cuvant in plus spus le poate schimba radical viata.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii in septembrie vor trebui sa rezolve problemele de familie si problemele rudelor lor. Multe situatii ii vor deruta, ceea ce ii va face sa-si doreasca sa fie singuri cu ei insisi. Ei trebuie sa caute puterea in ei insisi pentru a iesi din orice situatie. Capricornii ar trebui sa invete sa-si distribuie in mod egal resursele si sa rezolve problemele pe masura ce apar. Daca apar brusc dificultati, trebuie sa le trateze cu calm.