Veste nesperată despre Alexandru Arșinel! Fiul marelui actor, dezvăluiri exclusive despre starea de sănătate a maestrului

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se îmbunătățește, fiul marelui actor dezvăluind ce se petrece, acum, cu simbolul teatrului românesc care urmează să fie și externat curând.

Alexandru Arșinel, ajuns la 83 de ani, are nenumărate probleme de sănătate. Actorul care și-a lăsat o amprentă de neșters în lumea teatrului și a cinematografiei românești, a trecut printr-o perioadă cât se poate de dificilă după ce, de la azilul la care stătea a fost nevoit să ajungă la spital.

Veste nesperată despre Alexandru Arșinel! Ce spune fiul actorului
Internat în regim de urgență la spital, Alexandru Arșinel pare să își revină pe zi ce trece. Conform informațiilor obținute, în exclusivitate de FANATIK, starea de sănătate a marelui actor se îmbunătățește pe zi de trece.

Cristian Arșinel, fiul actorului, ne-a dezvăluit ce se întâmplă cu tatăl său, în aceste momente. ȘI, chiar dacă problemele pe care le avea Arșinel erau destul de grave, lucrurile încep, în sfârșit, să se îndrepte în direcția dorită de toată lumea.

”Tata se simte bine, e bine acum”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, fiul lui Alexandru Arșinel. Mai mult decât atât, susține Cristian Arșinel, în curând va fi externat din spitalul în care este tratat. ”Nu știm încă dacă îl ducem acasă sau la azil”, ne-a mai dezvăluit fiul lui Alexandru Arșinel.

Cu toate acestea, a mai precizat fiul actorului, veștile despre Arșinel sunt, de cele mai multe ori, exagerate. ”Tata e mult mai bine acum, situația lui nu e gravă”, a ținut să precizeze Cristian Arșinel.