Cătălina Ponor este însărcinată! Iată cum a dat vestea fosta gimnastă

Cătălina Ponor este însărcinată cu primul ei copil. Fosta mare gimnastă a surprins pe toată lumea cu un mesaj pe rețelele de socializare chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani. Ponor este căsătorită cu Bogdan Jianu care și iată că în doar câteva luni vor deveni o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Cătălina Ponor va deveni mamă pentru prima oară
Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor a dat vestea cea mare! Aceasta este însărcinată pentru prima dată. Ea și soțul ei, Bogdan Jianu vor deveni părinți peste câteva luni. Cătălina Ponor a ales să facă anunțul într-o zi specială din viața ei, anume cea în care a împlinit vârsta de 35 de ani. Ea a dezvăluit că în curând va deveni mamă pentru prima dată și că este foarte fericită și recunoscătoare.

„Multumesc din suflet tuturor, pentru urari! M-am simtit rasfatata… Sunteti minunati! A fost o zi speciala…. De fapt am inceput anul cu evenimente frumoase in viata mea impreuna cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si pretios cadou. Va fi cea mai stralucitoare medalie, a mea…. A noastra!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

La postarea fostei gimnaste, cu tortul și soțul ei care o ține în brațe și îi evidențiază sarcina au curs mesajele cu felicitări și urări de bine.

„Woaaa! Felicitari, Cata! Sarcina usoara!/Felicitariiii! ne bucuram mult pentru voi/ Felicitari, dragiloooor!! Abia astept sa va vad parinti si sa copilarim impreuna cu piticii nostri!Love u/Felicitări! Sunt fericita ca va am, fericita ca voi fi…mătușa!/ Wooow, Cătă, mă bucur imens pentru tine! vei fi niște părinți minunați! te îmbrățișez din tot sufletul, sarcină ușoară în continuare!!”, au fost câteva dintre mesajele primite de Cătălina Ponor.

Cine este soțul Cătălinei Ponor
Cătălina Ponor este căsătorită din luna iunie a acestui an cu Bogdan Jianu. Cei doi au făcut cununia civilă într-un cadru restrâns, cu familia și prieteni apropiați. Partenerul de viață al sportivei, cu 18 ani mai mare decât ea și este fostul soț al Iuliei Jianu. Cei doi se cunosc de mai bine de zece ani, dar și-au dat o șansă abia în 2018 când au devenit un cuplu. Bogdan Jianu este actor și regizor și a fost într-o relație de 17 ani cu Iulia Jianu.

Cătălina Ponor s-a retras din gimnastică în anul 2017. Marea gimnastă are în palmares trei medalii de aur, una de bronz la Jocurile Olimpie și una de argint și încă trei medalii de argint și alte două de bronz la Mondiale.