Tragedie pe Valea Oltului. O întreagă familie a murit după ce mașina lor a intrat într-un TIR. Printre victime se numără și un copil de un an

Drumurile din România continuă să facă victime, iar în cursul acestei dimineți o întrega familie și-a găsit sfârșitul pe Valea Oltului. Un bărbat, soția lui, dar și fiul de doar un an au pierit după ce s-au izbit cu mașina de un TIR, pe DN7.

Tragedie pe șosea în această dimineață, asta după ce o mașină în care se aflau trei persoane s-a izbit cu mare putere de un TIR, pe Valea Oltului, unul dintre cele mai periculoase și mai aglomerate drumuri din țara noastră.

O familie a murit astăzi pe Valea Oltului. Tragedie uriașă!

Potrivit primelor informații, bărbatul care se afla la volanul mașinii a pătruns pe contrasens și s-a izbit cu putere de autotrenul care circula regulamentar, în zona numită Lazaret, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea.

„Din primele cercetări efectuate reiese că şoferul unui autoturism condus spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune frontală cu un ansamblu TIR condus spre Sibiu. Din păcate, impactul a dus la decesul celor trei ocupanţi ai turismului”, a anunțat purtătorul de cuvânt IPJ Sibiu, Elena Welter.

În mașină se afla o întreagă familie și cu toții au murit, un bărbat de 35 de ani, care se afla la volanul mașinii, iar pe bancheta din spate era soția lui, în vârstă de 31 de ani, care îl ținea în brațe pe băiețelul lor, în vârstă de doar un an. Familia era originară din județul Alba.

Se fac cercetări la fața locului

Trupurile fără viață ale celor trei persoane au fost scoase din mașina distrusă complet de TIR-ul condus de șoferul din Dâmbovița, iar acestea au fost transportate la INML în vederea necropsiei.

La fața locului se fac cercetări în acest moment privind modul în care s-a produs accidentul și cum a pierdut șoferul mașinii controlul autoturismului. Circulația a fost blocată zeci de minute, iar participanții la trafic au fost nevoiți să aștepte până când carosabilul a fost curățat și și-au putut continua drumul.