Este vestea momentului în showbiz! Familia lui Culiță Sterp se va mări cu încă un membru

Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp pe rețelele de socializare

Bucurie mare în familia îndrăgitului artist. Fanii au fost de-a dreptul uimiți de anunțul făcut în această după amiază. În familia mamei Geta Sterp va ajunge în curând încă un bebeluș. Mai exact, fiica acesteia și sora lui Culiță este din nou însărcinată.

Ileana Sterp va deveni din nou mamă

Familia Sterp este una numeroasă în acest moment. Mama Geta, așa cum este cunoscută în mediul online are 4 copii și doi nepoți. Culiță și Ileana, doi dintre frați, și-au întemeiat până în prezent propriile familii. Ileana, cântărețului a devenit mamă anul trecut în luna mai. Vedeta a fost extrem de fericită pentru binecuvântarea primită de la Dumnezeu. Încă de pe atunci, aceasta a anunțat că își dorește mai mulți copii.

Acum, sora lui Culiță a reușit să surprindă pe toată lumea anunțând pe rețelele de socializare că este din nou gravidă. De altfel, întreaga familie Sterp a fost de-a dreptul emoționantă la aflarea acestei vești.

Ileana a publicat câteva imagini pe contul ei de Instagram în care a suprins reacțiile tuturor atunci când le-a împărtășit bucuria ei.

Geta, sora ei mai mică a reacționat imediat, transmițându-i surorii ei câteva cuvinte emoționante.

„Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt.”, a scris Geta pe Instagram.

La rândul ei, mama Geta și-a încurajat fiica pentru pasul important în căsnicie.

„Cea mai mare bucurie și fericire vine de la Dumnezeu!!! Copiii Sunt cel mai mare dar!!!!”, i-a transmis mama Geta fiicei ei.

Cât de bine se înțelege cu soțul ei
Ileana Sterp a devenit în urmă cu ceva timp, Aloman, după numele de familie al soțului. Cei doi sunt împreună de ani buni însă s-au căsătorit abia în 2021. Soții au locuit alături de părinții lui Daniel Aloman pentru o perioadă. După ce și-au amenajat noua locuință așa cum au visat, Ileana și Daniel s-au mutat în casa lor.