Horoscop LEU până la final de an

Leul va avea mare succes în a doua jumătate din 2022. Ce îi rezervă următoarele 5 luni

Horoscop special pentru zodia Leu. Finalul acestui an, respectiv ultimele cinci luni din 2022, ne pregătesc pentru anul 2023. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine și cum va fi următoarea perioadă pentru tine.

Horoscop special Leu
Din punct de vedere al afacerilor, următoarele luni aduc atât vești bune, dar și rele pentru Lei. Este posibil ca oamenii de afaceri să nu vadă cum se concretizează unele eforturi, dar pot găsi câteva motive pentru a fi fericiți. Totuși, planurile lor nu vor decurge așa cum sperau și vor trece printr-o perioadă destul de dificilă.

Evitați să faceți încercări prea ambițioase de a câștiga bani buni. Potrivit mișcării planetare actuale, poate fi necesar să fiți atenți la sănătatea voastră mai mult decât până acum. Chiar și o problemă de sănătate aparent mică, dacă nu este îngrijită imediat, poate duce la complicații suplimentare în luna decembrie.

Ultima parte a anului, plină de presiuni
Oamenii necăsătoriți, dar îndrăgostiți pot fi supuși presiunii celorlalți pentru a confirma relația prin căsătorie. Pot continua să amâne căsătoria doar din ambiția de a le demonstra celorlalți că iau decizii singuri, nu în funcție de părerile lor. Persoanele căsătorite pot simți o anumită neliniște datorită atitudinii indiferente a partenerului lor de viață.

Cheltuielile sunt ceva mai mari pentru lei în această perioadă, pentru că nu știu să își gestioneze finanțele. Vă doriți mai mult decât oricând călătorii și vizite în locuri pe care nu le cunoșteați până acum. Cu toate acestea, încercați să păstrați niște bani și în caz de urgență. S-ar putea să apară o problemă urgentă pentru care ar putea fi necesar să cheltuiți tot ce aveți, așa că mai bine faceți economii.