Horoscop 21 august 2022. O zi de duminică plină de fericire

♈ BERBEC
Pasionalul Marte intră în Gemenii vorbăreți la primele ore ale dimineții, dragă Berbecule, împingându-te să treci la acțiune în spatele cuvintelor tale pe parcursul următoarelor săptămâni. Între timp, Luna își continuă călătoria prin semnul Gemenilor, umplându-ți psihicul cu idei noi care te pot ajuta să avansezi pe drumul tău. Acordă-ți un moment pentru a te verifica cu emoțiile tale în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut lui Chiron, cerându-ți să îți onorezi adevărul în timp ce îți prioritizezi nevoile. Din nefericire, o opoziție dură între Mercur și Neptun ar putea aduce confuzie la masă, ceea ce face important să te străduiești să îți menții mintea limpede.

♉ TAUR
Vei observa o schimbare atunci când te vei trezi în această dimineață, dragă Taurule, deoarece pasionalul Marte intră în Gemenii cerebrali și în a doua ta casă solară. Acest plasament planetar te va inspira să comunici prin acțiuni și gesturi în lunile următoare. Cu toate acestea, vei dori, de asemenea, să-ți supraveghezi atent starea emoțională, deoarece este posibil să te înfurii mai ușor. S-ar putea să vă găsiți într-o dispoziție mai liniștită în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Chiron, cerându-vă să îmbrățișați vindecarea la un nivel profund și emoțional. Stai departe de orice frățiori care ar putea fi în sfera ta pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, sau ai putea ajunge să te lupți cu nesiguranța.

♊ GEMENI
Pasionalul Marte își face loc în semnul tău în primele ore ale zilei, dragă Gemeni, galvanizându-te să îți urmărești cu hotărâre obiectivele în lunile următoare. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți valorifica motivația, deși este posibil să vrei să ai un plan pregătit înainte de a te îndrepta cu îndrăzneală spre noi obiective. Între timp, Luna continuă să se deplaseze prin semnul tău, împărtășind o conexiune dulce cu Chiron în această după-amiază, ajutându-te să găsești vindecarea prin interacțiunea socială. Cu toate acestea, o opoziție hașurată între Mercur și Neptun ar putea genera confuzie la nivel emoțional și s-ar putea să nu vrei să crezi tot ce auzi.

♋ RAC
Încearcă să nu-ți lași mintea să se lase dusă de val în lunile următoare, dragă Rac, deoarece pasionalul Marte se mută în Gemenii cerebrali și în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Acest plasament planetar ar putea, de asemenea, să te aducă la o dispoziție mai temperamentală, așa că ar putea fi un moment bun să te reconectezi cu practica ta preferată de meditație, pentru a te ajuta să rămâi ancorată în această perioadă astrologică. Vei avea șansa de a stabili limite sănătoase cu tine și cu ceilalți atunci când Luna îi dă un sărut lui Chiron în această după-amiază, așa că nu fi direct sau fii puțin dur.

♌ LEU
Calendarul tău social este pe cale să vadă o activitate serioasă, dragă Leu, deoarece pasionalul Marte intră în vorbărețul Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Acest plasament planetar este posibil să aducă noi conexiuni în viața ta de acum și până la începutul anului viitor, deși vei dori să adopți o abordare proactivă și în ceea ce privește crearea de noi prietenii. Între timp, Mercur și Neptun se vor confrunta pe cer pe parcursul zilei, ceea ce te-ar putea determina să cheltuiești iresponsabil și fără discernământ. Încearcă să nu-ți deschizi portofelul pentru obiecte noi dacă încă mai ai facturi de plătit, sau ai putea regreta mai târziu.

♍ FECIOARĂ
O nouă pasiune pentru a crește în carieră va pune stăpânire pe tine astăzi, dragă Fecioară, pe măsură ce pasionalul Marte intră în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează ambițiile profesionale. Acest plasament planetar este perfect pentru a face pași tactici către obiectivele tale, ceea ce va contribui la ridicarea statutului tău profesional pe parcursul următoarelor luni. Între timp, o opoziție dură între Mercur și Neptun ar putea stârni confuzie în cadrul vieții tale romantice. Vei dori să fii atent la comportamente înșelătoare în interiorul tău sau al celuilalt partener, luând notă de orice steaguri roșii care se întâmplă să apară.

♎ BALANȚĂ
Ar trebui să te trezești optimistă și cu o poftă de viață regăsită, dragă Balanță, deoarece pasionalul Marte își face loc în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Acest plasament planetar te va motiva să îți ridici perspectiva pe tot parcursul restului anului, pe măsură ce astrele se aliniază pentru a te aduce într-un loc de iluminare. Un sentiment de căldură și pufnire te va găsi atunci când Luna în Gemeni se conectează cu Chiron în această după-amiază, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a te apleca asupra iubirii și a găsi un echilibru. Încearcă doar să nu te ascunzi de responsabilitățile care îți atârnă deasupra capului, sau ai putea să te simți anxios mai târziu.

♏ SCORPION
Vei avea chef să faci curățenie în casă și să treci serios peste orice persoane, comportamente sau situații care te-au ținut pe loc, pe măsură ce Marte înflăcărat intră în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală. Acest plasament planetar te va motiva să provoci schimbări, pe măsură ce astrele te împing să evoluezi într-o versiune mai sofisticată, mai de succes și mai rafinată a ta. Acordă-ți un moment pentru a documenta orice schimbare majoră pe care ai vrea să o îmbrățișezi când Luna în Gemeni îi dă un sărut lui Chiron, ajutându-te să îți exploatezi curajul în timp ce îți conturează calea care te așteaptă.

♐ SĂGETĂTOR
Pregătește-te pentru apariția unor vibrații foarte fierbinți în următoarele luni, dragă Săgetătorule, pe măsură ce pasionalul Marte își croiește drum în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează romantismul. Acest plasament planetar va aprinde un foc în inima ta, ajutându-te să forjezi conexiuni palpitante, dar sincere, în cadrul unor parteneriate noi sau existente. Între timp, Luna în Gemeni împărtășește o conexiune dulce cu Chiron în această după-amiază, încurajându-vă să vă mângâiați ego-ul în timp ce vă exprimați creativ. Cu toate acestea, veți dori să fiți atenți la faptul că mențineți limite rezonabile astăzi, deoarece Mercur se confruntă cu Neptun neclar, care ar putea declanșa comportamente înșelătoare.

♑ CAPRICORN
S-ar putea să te simți puțin încordat când te trezești în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Marte își face debutul în Gemenii cerebrali și în a șasea ta casă solară. Acest plasament planetar te va lăsa hiper-fixat pe orice sarcini sau treburi de care trebuie să te ocupi, deși este posibil să vrei să te împământezi și să-ți găsești centrul înainte ca aceste vibrații eficiente, dar intense, să înceapă să te copleșească. Din fericire, vei avea șansa de a te concentra asupra sănătății tale emoționale și fizice atunci când Luna în Gemeni îi va da un sărut lui Chiron în această după-amiază, fiind un moment bun pentru a te relaxa și a te regrupa înainte de a te întoarce la îndatoririle tale de peste zi.

♒ VĂRSĂTOR
Te vei trezi cu un nou sentiment de mândrie, creativitate și vitalitate în această dimineață, dragă Vărsătorule, pe măsură ce pasionalul Marte își face loc în Gemeni și în sectorul din harta ta care guvernează ego-ul și distracția. Acest plasament planetar va declanșa artistul care trăiește în interiorul tău pe parcursul următoarelor câteva luni, ajutându-te să îți extinzi identitatea și simțul de exprimare de sine. Luați în considerare posibilitatea de a vă răsfăța cu câteva meditații de reafirmare și mantre pozitive atunci când Luna în Gemeni se conectează cu Chiron în această după-amiază, cerându-vă să aduceți pozitivitate în mintea și inima voastră. Căutați modalități de a vă flexiona mușchii creativi pe măsură ce ziua continuă să se desfășoare, deoarece inspirația va fi din abundență.

♓ PEȘTI
Emoțiile tale vor acționa ca o forță motrice de acum până la începutul anului viitor, dragă Pești, pe măsură ce pasionalul Marte își face loc în Gemeni și în a patra ta casă solară. În timp ce acest plasament planetar este pregătit să declanșeze latura ta hrănitoare, pot exista momente în care sentimentele tale devin copleșitoare, ceea ce face important ca tu să te ocupi de nevoile tale la fel de des ca și de ale celorlalți. O oportunitate de a practica auto-îngrijirea și de a te răsfăța cu un pic de lux se va manifesta în această după-amiază, când Luna îi va da un sărut lui Chiron. Cu toate acestea, vei dori să fii în gardă pentru comportamente înșelătoare în cadrul celor mai apropiate relații ale tale, deoarece Mercur se confruntă cu Neptun.