Cât costă o noapte de cazare la pensiunea Andreei Esca. Galerie foto

Andreea Esca a copilărit în în județul Sibiu, la Porumbacu de Sus și pentru că și-a dorit să recreeze amintirile copilăriei, și-a cumpărat nu o casă, ci șase: una pentru ea și familia ei, celelalte cinci pentru închiriat.

Vedeta Pro TV le-a recondiționat şi le-a mobilat îmbinând confortul cu rusticul, spre aprecierea turiștilor care își doresc să se relaxeze la țară.

La început, Esca a cumpărat o casă tradițională în sat, pentru a avea unde sta atunci când venea în vacanțe. Ea a trecut pe casa inițialele „A.E’, care vin atât de la Andreea Esca, cât și de la Alexandre Eram, soțul ei.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită. Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil’, declara Esca despre casa de vacanță a familiei sale.

Ulterior, Esca și soțul ei au cumpărat alte case, pe care le-au transformat în pensiuni și le-au adus în circuitul turistic. „Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, aflate pe malul râului, care au o vechime mai mare de 150 de ani. Toate au fost renovate în 2019 și echipate cu facilități moderne’, se scrie pe site-urile turistice.

Chiuveta este o găleată, în care se stânge laptele, iar oaspeţii sunt invitaţi să bea din căni de metal. Pentru cei dependenţi de ştiri, Andreea le-a pus în cameră televizor modern, le-a dotat bucătăria cu un aparat de cafea şi a utilat baia cu toate cele necesare, potrivit oradesibiu.ro.

În curte, oaspeţii se pot bucura de o grădină plină de verdeaţă, foişor şi bucătărie de vară cu şezlonguri, dar şi de o zonă de plajă cu nisip, amenajată lângă râul care trece prin spatele caselor şi al cărui susur e terapie curată pentru cei ce vin din freamătul oraşului.

O noapte de cazare la una dintre pensiunile Andreei Esca costă 700 de lei pe noapte, fără mic dejun.

Andreea Esca nu vrea însă să se oprească aici cu investițiile în turism. Prezentatoarea știrilor de la ora 19:00, a cumpărat recent mai multe imobile în centrul vechi al Clujului, pe care intenționează să le transforme într-un hotel de 4 stele.

Andreea Esca a ieșit pe profit încă din primul an

Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, Andreea Esca a reușit să facă profit încă din primul an cu firma care administrează resortul de lângă Sibiu.

Astfel, în 2020, firma Andreei Esca a avut o cifră de afaceri de aproape 200.000 de lei și un profit de 134.000 de lei. Firma are ca obiect de activitate: ‘facilități de cazare pentru vacanțe și perioade de scurtă durată’ și este deținută în proporții egale de Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram. Acesta din urmă este și administratorul firmei.