Horoscop saptamanal 22-28 august 2022. Incepe o perioada fabuloasa pentru acesti nativi.

Horoscop saptamanal 22-28 august 2022. Datorita horoscopului, fiecare reprezentant al cercului zodiacal va sti cum va decurge saptamana din 22 pana in 28 august. Unii vor avea succes in viata personala, in timp ce altii vor trebui sa treaca prin multe incercari.

Horoscop pentru Berbec, Taur, Gemeni si Rac pentru saptamana 22-28 august 2022
Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii trebuie sa vorbeasca mai putin despre planurile lor in fata celorlalti, singurul mod prin care isi pot creste capitalul si sa obtina succesul mai repede. Saptamana 22-28 august este nefavorabila pentru rezolvarea unor probleme serioase. Berbecul va munci din greu si isi va indeplini sarcinile care necesita o atentie speciala.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Cei nascuti sub semnul Taurului trebuie sa munceasca neobosit pe tot parcursul saptamanii. Seara, ar trebui sa se relaxeze, pentru asta poti sa bei o ceasca de ceai, sa stai pe un scaun confortabil si sa citesti cartea ta preferata sau sa urmaresti un serial interesant. In weekend, poti merge la natura – acest lucru va va ajuta sa obtineti putere si energie pentru saptamana urmatoare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii ar trebui sa-si cheltuiasca mai putina energie si putere pe lucruri marunte si munca inutila. Daca acest lucru nu se face, atunci pana la sfarsitul saptamanii vor simti o oboseala severa. Sa incercati sa va faceti timp pentru a va vizita rudele si pe cei dragi. Femeile Gemeni casatorite ar trebui sa petreaca timp cu sotul si copiii lor.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

In perioada 22-28 august, Racii pot incepe sa-si caute sufletul pereche. Principalul lucru este sa faceti un plan clar pentru fiecare zi si sa alocati timp pentru odihna. Femeile Rac ar trebui sa faca mai multe cunostinte noi si sa nu se teama sa-si asume riscuri.

Horoscop pentru Leu, Fecioara, Balanta si Scorpion pentru saptamana 22-28 august 2022
Leu (23 iulie – 22 august)

Leii nu ar trebui sa-si piarda tonusul in aceasta saptamana, altfel vor avea o multime de probleme, care nu vor fi atat de usor de rezolvat. Cei care s-au despartit recent de un partener ar trebui sa uite de trecut si sa inceapa sa se gandeasca la viitor, pentru ca sunt multe cunostinte interesante si intalniri romantice inaintea lor. Trebuie doar sa asteptati putin si totul va veni.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor avea nevoie de ajutorul celor dragi, asa ca nu va fie teama sa ii contactati. Ei vor oferi sfaturi practice si vor ajuta la rezolvarea tuturor problemelor importante. Saptamana ar trebui sa inceapa cu curatarea casei tale conform tuturor regulilor Feng Shui. Acum trebuie sa arunci tot ce este vechi si inutil – acesta este singurul mod de a atrage ceva nou in viata ta.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Multe mici necazuri in saptamana din 22- 28 august le asteapta pe Balante. Toate aceste probleme ii pot enerva pe nativi. Pentru a face fata tuturor problemelor, trebuie sa reactioneti calm si nu puneti totul la suflet. In viata personala a Balantei, totul va fi lin si calm, nu sunt asteptate certuri si conflicte.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor avea multe idei interesante pe care autoritatile le vor aprecia. Acest lucru ii va ajuta sa-si consolideze pozitia si statutul, precum si sa castige respectul colegilor. Ceea ce vor realiza acum ii va ajuta in viitor. Mult succes le asteapta pe femeile Scorpion in sfera dragostei.

Horoscop pentru Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti pentru saptamana 22-28 august 2022
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru a nu inrautati relatiile cu persoana iubita, Sagetatorii ar trebui sa incerce sa evite certurile si conflictele. Nu trebuie sa va suparati din cauza fleacurilor si sa va pierdeti increderea in voi, pentru ca totul se va rezolva in weekend. Pana sambata, trebuie sa te comporti calm si sa nu reactionezi la orice provocari ale colegilor.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii vor lua decizii dificile si vor incheia tranzactii importante. De aceea, trebuie sa studieze totul cu atentie inainte de a-si pune semnatura pe documente. Este posibil ca saptamana aceasta sa fie nevoiti sa-si ia ramas bun de la ceea ce le este atat de drag inimii.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

O multime de emotii noi ii asteapta pe nativii din zodia Varsator in saptamana 22-28 august. Dar nu trebuie sa incerci sa descoperi ceva nou pentru tine, la fel sa incepi o relatie romantica. Saptamana este favorabila pentru rezolvarea problemelor vechi si finalizarea lucrurilor incepute.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii in perioada 22-28 august se pot relaxa si lasa in voia destinului. Toate problemele si sarcinile pe care le vor avea, le vor putea rezolva rapid si usor. Saptamana aceasta este potrivita pentru odihna, calatorie si relaxare, asa ca nu ratati ocazia de a pleca in vacanta.