Ana a plecat în Spania pentru a le oferi fetițelor sale un trai mai bun, dar a sfârşit tragic. Întregul sat o plânge: ”Dumnezeu să o ierte”

Ana, mama a două fetițe, a plecat în Spania, la muncă, pentru a le oferi micuțelor un trai mai bun. Din păcate, un accident cumplit i-a curmat viața și a adus durere nemărginită în familie.

Destin cumplit pentru o mamă a două fetițe dintr-o micuță comunitate situată în Bistrița-Năsăud. Plecată la muncă în Spania, femeia a sfârșit tragic într-un accident rutier.

Sfârșit tragic pentru o mamă din Bistrița-Năsăud. Ana a plecat în Spania pentru a oferi un trai mai bun fetițelor sale, dar a avut o soartă cumplită
Ana și soțul său au decis să plece la muncă în Spania. Voiau ca fetițele lor, Larisa și Rebeca, să aibă parte de un trai mai bun în țară.

Din păcate, familia din Bistrița-Năsăud a fost lovită de o tragedie fără margini. Mașina în care se aflau Ana și Vasile a fost implicată într-un grav accident rutier.

În noaptea de 28 spre 29 iulie, când veneau spre casă, către căminul și fetițele lor, autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR.

Ambii au ajuns în stare gravă la spital. Ana a intrat în comă și după o săptămână a decedat. Soțul ei și-a revenit, iar acum, alături de fete, își conduce soția pe ultimul drum.

”Au intrat cu mașina sub un TIR. Amândoi au ajuns la spital, dar ea a intrat în comă și după o săptămână a decedat. Și soțul ei a fost rănit, dar el și-a revenit. Fetițele îi așteptau acasă, fiind cu bunicii din partea Anei”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Rebra, Ștefan Danci.

Ana a fost înmormântată joi, 18 august. Întregul sat o plânge
După demersuri făcute de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, trupul neînsuflețit al Anei a fost repatriat.

Joi, 18 august, a avut loc și slujba de înmormântare. Liturghia a fost făcută tot de preoții episcopiei. Ana a fost condusă pe ultimul drum de familia îndurerată, de apropiați, și de foarte mulți consăteni.

Pe pagina de Facebook a Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului au fost postate imagini de la funeralii. Durerea care se vede în ele este de nedescris.