Horoscop săptămâna 22-28 august 2022. Șapte zile de foc pentru toți nativii

Horoscop săptămâna 22-28 august 2022. Urmează șapte zile de foc pentru toți nativii. Fiecare zodie va avea probleme în dragoste, la locul de muncă, sau cu banii. Vă prezentăm previziunile speciale dedicate fiecărei zodii în parte, începând cu Berbec și până la Pești.

Horoscop săptămânal 22-28 august 2022
Previziuni astrologice generale pentru toate cele 12 semne zodiacale. Ce v-au rezervat astrele pentru această săptămână în ceea ce privește relația de dragoste, banii, cariera și sănătatea.

Zodia Berbec – se anunță o săptămână furtunoasă pentru cei născuți sub semnul astrologic al Berbecului. Atenție cum vă raportați la partenerul de viață pentru că s-ar putea să se simtă neglijat.

Zodia Taur – simți că nimeni nu înțelege ce vrei și ce ai nevoie, dar ar trebui să te gândești că ți se datorează și ție acest lucru, poate pentru că nu ai dat suficiente explicații la momentul potrivit.

Zodia Gemeni – pentru acești nativi va fi o săptămână complicată din punct de vedere financiar. Este posibil să pierdeți bani sau să investiți prost. Nu e o perioadă bună pentru tranzacții.

Zodia Rac – aveți grijă că pot să apară motive de conflict chiar și cu cei dragi, iar acesta ar fi semnul că ar fi cazul să temperezi anumite impulsuri, măcar pe cele mai războinice.

Zodia Leu – vor fi câteva zile tensionate pentru cei născuți în zodia Leu. Este posibil să ajungi foarte ușor la ceartă și de aici la conflicte mari care vor fi temperate foarte foarte greu.

Zodia Fecioară – horoscop 22-28 august 2022
Nativii zodiei Fecioară vor avea parte de o săptămână bună pe toate planurile. În familie atmosfera este caldă, cu partenerul de viață totul este pe roze, iar la locul de muncă îi “paște” o promovare.

Zodia Balanță – pentru nativii zodiei Berbec sunt posibile dispute despre bani cu partenerii de afaceri sau cu membrii familiei. Apelați la calm și tact diplomatic.

Zodia Scorpion – vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiei Scorpion. Vor avea o săptămână grozavă din toate punctele de vedere, dar mai ales din perspectiva banilor.

Zodia Săgetător – vă apar în cale probleme vechi, pe care le-ați ținut sub preș foarte mulți ani. A venit vremea să puneți punctul pe i și să le rezolvați una câte una.

Zodia Capricorn – pentru nativii zodiei Capricorn se anunță o săptămână un pic dificilă din perspectiva relațiilor cu familia. Pot apărea discuții în contradictoriu mai ales cu persoanele mai în vârstă.

Zodia Vărsător – vești bune din perspectiva banilor. O săptămână foarte bună din punct de vedere financiar. Totodată este posibil să fie surprinși plăcut de către persoana iubită.

Zodia Pești – se poate ajunge foarte ușor la certuri în anturajul apropiat. Chiar dacă nu ești implicat direct, poți interveni, dar rezultatul depinde de felul în care vei face asta.