Horoscop 20 august 2022. Zi cu noroc la bani pentru 4 zodii

Horoscop 20 august 2022. Principalele previziuni astrologice dedicate celor 12 zodii, în penultima zi din această săptămână. Weekendul a început deja, iar astrele anunță că 4 nativi vor avea mare noroc la bani. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut, sau cea în care ai ascendentul.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 august 2022
Cele patru zodii cu noroc la bani sunt: Taur, Gemeni, Scorpion și Săgetător. Iată ce spune horoscopul zilei despre acești nativi, precum și despre celelalte semne zodiacale.

Zodia Berbec – nativii zodiei Berbec vor avea o zi plină de iubire. S-au tot întâmplat lucruri mai puțin frumoase în viața lor personală, dar iată că a venit vremea să se liniștească și să se bucure de toată atenția partenerului.

Zodia Taur – zi cu mare spor la bani pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului. Primiți bani de unde nici nu vă așteptați. Totodată azi aveți șansa să bateți palma pentru un proiect cu muncă puțină și bani mulți.

Zodia Gemeni – noroc la bani vor avea în această zi și Gemenii care, în ultima vreme, le-au cam dus lipsa banilor. Astrele vă sfătuiesc să aveți grijă la cheltuielile nejustificate. Sunteți foarte tentați să le faceți.

Zodia Rac – ai planuri mari și o persoană din anturajul tău face tot posibilul să ți le demonteze. Ignoră cât poți de mult. Numai tu știi drumul pe care vrei să mergi. Lasă cârcotașii să cârcotească!

Zodia Leu – horoscop 20 august 2022
Nu-ți fie teamă să discuți cu cineva apropiat despre cele mai puternice vise, pentru că ai putea primi soluții și idei suplimentare care să te ajute în demersul tău. E posibil ca persoana respectivă să nu aștepte nimic în schimb, acesta fiind doar un sprijin sincer și necondiționat.

Zodia Fecioară – dacă te simți ciudat și ai impresia că nimeni nu te înțelege, motiv pentru care nici nu vrei să te deschizi și să vorbești, ia-ți ziua asta doar pentru tine și evită interacțiunile de orice fel. Nu e nimic greșit în asta!

Zodia Balanță – azi nu prea ai încredere în tine. Simți că nu ești suficient de bun, ai tendința să te compari cu alții, ceea ce este total greșit. Tu ești cel mai important om din viața ta! Ține minte asta!

Zodia Scorpion – zi cu noroc la bani pentru nativii zodiei Scorpion. Ori Vă intră salariul, ori primiți o recompensă sau ceva total neașteptat dar care vă va aduce zâmbetul pe buze.

Zodia Săgetător – acești nativi se vor trezi cu chef și energie pentru o nouă zi. Nu li se întâmplă des să înceapă ziua cu zâmbetul pe buze, dar astăzi e rost de bani și asta le aduce muuultă bucurie.

Zodia Capricorn – atenție la prietenii care nu vă sunt prieteni, doar pretind asta. Unii nu fac decât să se apropie de voi pentru ca, la următoarea ocazie, să folosească ceea ce află despre voi, împotriva voastră.

Zodia Vărsător – pe voi astrele vă sfătuiesc să fiți mai rezervați atunci când vă dați cu părerea despre ceilalți. Chiar dacă nu aveți intenții rele, la un moment dat cineva se va supăra tare.

Zodia Pești – ești mulțumit de modul în care se conturează lucrurile din viața ta, iar faptul că munca ta a dat roade îți aduce cea mai mare mulțumire sufletească. Ține-o tot așa!