Astrologii au facut anuntul. Luna Plina pe 10 septembrie 2022. Zodiile care trec prin schimbari radicale

Luna Plina din septembrie va fi in zodia Pestilor, ceea ce ne va afecta semnificativ sfera emotionala. Luna formeaza un disc perfect pe 10 septembrie 2022. Oamenii vor putea observa modul in care inima lor se deschide la experientele altor oameni, vor deveni neobisnuit de sensibili.

Ce trei semne vor fi cele mai afectate de luna plina in septembrie

Taur
Te asteapta schimbari de cariera, pentru ca Luna din casa a X-a te va incuraja sa-ti reconsideri prioritatile. Cand ceva nu merge bine in mod regulat, inseamna ca fie directia este aleasa incorect, fie persoana foloseste metode gresite pentru a-si atinge scopul. In orice caz, este timpul sa facem o analiza amanuntita a actiunilor si eficacitatii lor. Poate ca ai fi putut lua o pozitie sociala mai avantajoasa pentru o lunga perioada de timp, in loc sa te multumesti cu un loc familiar confortabil. In zilele cu luna plina, demolati cu indrazneala monumentul loialitatii fata de pozitia anterioara pentru a va realiza pe deplin.

Leu
Toata atentia ta se va concentra asupra problemelor de familie daca ai reusit deja sa te casatoresti. Luna din casa a 7-a a iubirii va trezi si inima Leilor singuratici. Iti vei dori cu ardoare sa gasesti un suflet pereche pentru a impartasi toate bucuriile si greutatile. Succesul cautarii unui suflet pereche depinde in mare masura de tine. Analizeaza care dintre actiunile tale atrag sexul opus si care resping. Nu trebuie sa pierdeti ocazia de a va improspata cu energia magica a Lunii din septembrie.

Pesti
Pestii sunt capabili sa se scufunde cu capul intai intr-o idee, apoi in alta. In ultimul timp, ai fost capturat de jocul unui carierist, dar nu acesta este tocmai drumul tau. In septembrie 2022 s-ar putea sa te saturi de asta. Fara o comunicare spirituala sincera cu rudele tale, te poti ofili, asa ca trebuie sa regasesti acel fir care a slabit deja. Daca esti intr-o cearta cu cineva, atunci in luna plina trebuie sa scapi de toate insultele si sa incarci relatia cu energie noua, creativa.

Lucruri de facut pe luna plina
Planificarea anumitor pasi pe care ii veti face luna aceasta.

In luna plina, puteti decide asupra unor actiuni care necesita multa energie – lumina de noapte va oferi o parte din puterea sa.

Daca experientele emotionale sunt agravate, atunci poti alege o metoda de relaxare: meditatie, masaj, tratamente spa, yoga. Atata timp cat iti place ceea ce faci.

Este bine sa te ocupi de rezolvarea viselor si a mesajelor subconstientului.

Incarcati-va talismanele si amuletele cu lumina lunii, lasandu-le pe pervaz peste noapte.

Ce sa nu faci 10 septembrie 2022
Trebuie sa va retineti impulsurile pentru a clarifica relatia si a face afirmatii – acest lucru nu va duce la bine.

Nu puteti incepe o noua afacere in ziua lunii pline din septembrie, dar este mai bine sa va grabiti cu cea veche.

Nu lenevi, renunta sa te plangi de probleme.