Matilda Pascal Cojocărița este în doliu. Pierdere imensă pentru îndrăgita artistă

Zile negre pentru îndrăgita artistă de muzică populară și familia ei. Matilda Pascal Cojocărița este în doliu după ce mama ei părăsit această lume. Artista a făcut anunțul trist, iar mesajele de condoleanțe nu au mai contenit.

Matilda Pascal Cojocărița este în doliu

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, marea artistă a anunțat că este îndoliată. Din nefericire, Matilda Pascal Cojocărița și-a pierdut mama, cea mai de preț ființă de pe pământ. Artista și-a schimbat fotografia de profil cu o poză în care apare o lumânare pe fundal negru.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpascalcojocarita.matilda%2Fposts%2F5333826029987351%3A0&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”534″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Artista a avut o relație specială cu cea care i-a dat viață. Matilda Pascal Cojocărița are chiar și o melodie dedicată mamei sale. Piesa se numește chiar așa: mama, și are niște versuri foarte profunde, care emoționează până la lacrimi.

Mama-i înger pe pământ și în Cer! Bunul Domn și Mare să îi ierte toate cele pământești greșeli și să o țină de-a Dreapta Sa! Condoleanțe, mângâiere și putere să puteți trece peste această grea pierdere!, i-a scris cineva artistei îndoliate.

Mesaje de condoleanțe pentru familia artistei Matilda Pascal Cojocărița

Fanii artistei, cei care o îndrăgesc și îi ascultă muzica dintotdeauna, au arătat că îi sunt alături în aceste clipe grele. La postarea interpretei de muzică populară au curs mesajele de condoleanțe față de pierderea suferită. Mulți au încercat să o întărească pe artistă, însă, în aceste momente, orice cuvânt este de prisos.

Sincere Condoleanțe! Bunul Dumnezeu sa o odihnească în pace! Și ție să-ți dea putere să treci peste această mare pierdere si încercare! Suntem cu toții alături de tine!/Sincere condoleanțe,doamna Pascal Cojocarita Matilda! Dumnezeu să o ierte și să o primească în Împărăția Sa!/ Dumnezeu să-i dea odihna veșnică!… Mama-i înger păzitor…. Condoleanțe!, au fost câteva dintre mesajele primite de artistă.

În toamna anului trecut, Matilda Pascal Cojocărița a mai suferit o pierdere. Atunci s-a stins din viață cel care i-a fost soț vreme de 13 ani, tatăl copilului ei. Chiar dacă au divorțat, cei doi au rămas în relații foarte bune, iar artista a ținut să-i mulțumească bărbatului pentru că i-a dăruit cel mai frumos cadou: copilul.