Viorica de la Clejani a făcut anunțul despre atacatorul fiicei sale: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”

Artista a postat joi, un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a mulțumit medicilor de la Spitalul Universitar pentru că i-au salvat viața fiicei sale. Aceștia i-au scos Margheritei din sânul stâng un obiect ascuțit care seamănă cu un vârf de cuțit.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele. Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul. Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și îmi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu acum ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic), rugați-vă la Dumnezeu să vă aibă în copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a scris Viorica de la Clejani pe pagina sa de Facebook.

Două femei din București au fost atacate în stradă de către un bărbat care se deplasa pe o trotinetă electrică. Margherita de la Clejani ar fi una dintre victime.

Autoritățile din București sunt în alertă, după ce un bărbat, care se deplasa pe o trotinetă electrică, a atacat două femei pe stradă.

Cele două atacuri au avut loc pe Calea Victoriei și pe Bulevardul I.C. Brătianu, iar victimele au 17, respectiv 30 de ani. Persoanele vătămate nu l-au putut identifica pe atacator deoarece, acesta se afla în mers.