Elena Udrea șochează din închisoare! Ce pune la cale fostul politician

Elena Udrea șochează din închisoarea unde ispășește condamnarea în dosarul Gala Bute. Fostul politician a luat o decizie bombă prin intermediul căreia speră să scape de detenție. Concret, Udrea a anunțat că se gândește să ia măsuri după ce a văzut cum a reușit criminalul din Brașov să scape de pedeapsă.

Ce pune la cale Elena Udrea, din închisoare Târgșor
Printr-un mesaj pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea și-a anunțat intențiile! Plecând de la cazul bărbatului din Brașov care și-a ucis bunica, dar a scăpat de închisoare pe motiv că nu a avut discernământ, Elena Udrea susține că vrea și ea să fie considerată nebună și fără discernământ. Iată cum a argumentat fostul politician, dorința sa.

„Văzând cum criminalul din Brasov, cel care acum trei ani si-a omorat bunica, a fost trimis acasa fara sa fie tras la răspundere, pe motiv ca fost lipsit de discernământ la momentul crimei, ma gandesc sa cer si eu sa fiu declarata nebuna si lipsita de discernământ pentru ca m-am implicat in aducerea campionului Mondial la box, Lucian Bute, sa boxeze in Romania”, a scris Elena Udrea printr-un mesaj pe Facebook.

Elena Udrea a fost închisă în Penitenciarul Târgșor unde are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă. Ea își ispășește pedeapsa la Penitenciarul de femei Ploieşti – Târgşorul Nou, după cum a anunțat Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Ce își dorește iubitul Elenei Udrea în condițiile în care aceasta se află în închisoare
Adrian Alexandrov a declarat pentru Viva! că își dorește ca fetița lui să mai aibă o surioară sau un frățior. Iubitul Elenei Udrea a explicat că relația lor s-a schimbat în bine de când au devenit părinți.

„Eu m-aș gândi și la al patrulea, la al cincilea copil, îți dai seama. Atât de mult îmi plac copiii…aș face mulți. Și Elena își dorește, da, dar vedem…momentan este situația care e, așteptăm să vedem ce se întâmplă.”, a declarat Adrian Alexandrov pentru VIVA!.

Adrian Alexandrov este un om de afaceri prosper originar din Tulcea și un fost model. Udrea și Alexandrov s-au cunoscut în urmă cu șase ani, la malul mării. Între ei este o diferență de vârstă de 12 ani. De când au devenit părinți sunt cei mai fericiți, însă problemele fostului politician cu legea îi împiedică să fie fizic împreună.