Horoscop toamnă 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Previziuni astrologice pentru fiecare zodie în parte

Psihoastrologul Camelia Pătrășcanu ne prezintă horoscopul toamnei pentru fiecare zodie în parte. Ce trebuie să știi despre ce ți-au rezervat astrele în funcție de semnul tău zodiacal. În mare parte sunt vești bune, dar există și atenționări din partea astrelor.

Horoscop toamnă 2022 cu Camelia Pătrășcanu
Iată principalele previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale, începând cu zodie Berbec și până la Pești.

Pentru Berbeci toamna aceasta este foarte importantă din punct de vedere a relațiilor pentru că aici în Balanță sunteți foarte interesați de ce părere au ceilalți despre voi și dacă vă puteți îmbunătăți imaginea. Intrarea în toamnă este foarte favorabilă pentru muncă. Dați tot ce aveți mai bun la muncă și să vă fie drag să munciți.

Taurii au toate șansele să se îndrăgostească în septembrie sau măcar să facă cu mare drag și plăcere tot ceea ce își propun. Trebuie să descopere bucuria de viață. Apare dorința de a fi în formă, de a trăi în voie cu multă relaxare, de a întineri, de a fi generoși.

Pentru Gemeni sunt multe frământări financiare în această toamnă. Vă trageți de urechi pentru felul în care v-ați comportat de-a lungul timpului cu banii. Un aspect foarte bun se produce în zona căminului, a casei sau a averii. Interes pentru a aduna cât mai mulți bani.

Pentru Raci toamna aduce atenție cu privire la sănătate. Multă oboseală și mult consum până acum, în diverse, motiv pentru care în această toamnă este indicat să vă economisiți energia. Energia mentală vă poate fi risipită în activități intelectuale. Marte în Gemeni aduce o oarecare detașare.

Zodia Leu – horoscop toamnă
Psihoastrologul Camelia Pătrășcanu spune că pentru cei născuți în zodia Leu, luna septembrie poate aduce foarte mulți bani. Există o preocupare în acest sens, dar și o conjuncție Soare în Venus care face ca munca să fie plăcută, banii să vină ușor, meritați, făcând o muncă agreabilă.

Nativii zodiei Fecioară sunt într-o formă extraordinară, mai ales la începutul toamnei. Vă sfătuiesc să profitați de această perioadă. Vremuri bune care țin de farmec, energie bună, aveți parte de o conjuncție Soare-Venus splendidă care vă inspiră să fiți frumoase, să vă mândriți cu voi.

Nativii zodiei Balanță au parte de energii bune în zona profesională. Munciți mult, aveți responsabilități, dar și rezultatele sunt pe măsura eforturilor voastre.

Pentru Scorpion prima parte a acestei toamne este importantă din perspectiva ce gândesc ceilalți, cei vor ei, sau care este loc lor lângă ei. Ideea de conectare la societate, la grup la colectivitate. Superba conjuncție Soare-Venus îi poate ajuta pe mulți scorpioni să-și găsească locul, să-și identifice comunitatea.

Săgetătorii au o lună septembrie minunată pentru carieră, pentru a ieși în evidență, deși au mult de lucru și nu au chef de toate activitățile. Dacă au pe cine delega, este minunat. Trebuie să fie atenți la relația cu șefii, pe de o parte, dar și cu un coleg sau angajat de care au totuși nevoie.

Capricorn – toamna aceasta începe cu discuții la nivel înalt, discuții cu oficiali. Mercur retrogradează între 9-23 septembrie și trebuie să fie prudenți pentru că lucrurile nu sunt foarte bine așezate. Perspectivele sunt bune de a se face mai vizibili prin munca lor.

Pentru Vărsători toamna începe cu foarte mare lăcomie. Își doresc bani! Poate că își doresc schimbare locuinței sau schimbări în locuință, dar și felul în care se simt în casă e foarte important pentru ei.

Pești – foarte importante în această toamnă sunt relațiile. Cum sunt ei văzuți de către ceilalți. Planetele traversează exact zodiile care răspund de conexiuni importante și activate încă din septembrie. Se pune accent pe imagine (stil, garderobă).